Cześć kochana 😍,
Dotarłaś do końca naszego testu i zaraz dowiesz się, jaki rozmiar stanika masz/będziesz miała po operacji!
Teraz wytłumaczę Ci, jak obliczyć rozmiar biustonosza i miseczki.
Tak jak wspomniałam wcześniej, aby obliczyć rozmiar biustonosza niezbędne będą dwa pomiary: obwód pod biustem i obwód biustu.
Masz kartkę z oba pomiarami pod ręką? Będziesz ich teraz potrzebować 🌟
Najpierw ustal rozmiar obwodu pod biustem. Powinnaś zaokrąglić numer do dołu (do 2 cm) lub do góry (od 2,5 cm). Wyobraź sobie, że Twój obwód pod biustem to 73,5 cm, wówczas Twój rozmiar to 75 cm.
65 cm
70 cm
75 cm
80 cm
85 cm
90 cm
95 cm
100 cm
Jak obliczyć rozmiar miseczki?
To proste 🌟 Od obwodu w biuście odejmij obwód pod biustem, aby określić wielkość miseczki.
Różnica między obwodem w biuście a obwodem pod biustem wskazuje wielkość miseczki:
0-10 cm = miseczka AA
10-12 cm = miseczka A
12-14 cm = miseczka B
14-16cm = miseczka C
16-18 cm = miseczka D
18-20 = miseczka E
20-22 cm = miseczka F
22-24cm = miseczka G
24-26 cm = miseczka H
Przykład: Jeżeli Twój obwód w biuście wynosi 90 cm a obwód pod biustem 90 cm:
90 cm - 75 cm = 15 cm
Twój rozmiar to 75C
Proste, prawda?
Jaki jest Twój rozmiar?
Dawajcie znać poniżej! ☺️
Jeśli podobał Ci się ten test, sprawdź też 👇
👙 Jak inni zareagowali na wiadomość o tym, że powiększyłyście biust?
AA
75aa
70G ale wydaje mi się że to tylko centymetry... bo pasuje i 70 D i 70 E, F i G na razie nie mierzyłam ale piersi się jeszcze muszą chyba ułożyć itd mam nadzieję na 70 E
80 C
75 c lub d mam nadzieje że tak będzie
70d
75C
70B
75C
70 aa
75C
70aa
80aa
75a
mam naprawdę nieproporcjonalnie szeroki obwód do piersi, mimo iż nie są zerem i nie mieszczą się w misce a tylko b, z takich tabel zawsze wychodzi mi aa
70C
85C
75a
75aa
75aa
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.