Powiększanie piersi u doktora Paciorka w Czechach

Anonim
klaudia11
Użytkownik wyróżniony
Elbląg · Utworzono: 19 maj 2020 · Ostatnia odpowiedź 22 paź 2022

Cześć dziewczyny :)

Bardzo trudno mi znaleźć cokolwiek na temat tego doktora na tej stronie.

Czy jest tu ktoś, kto miał powiększane piersi u Paciorka? Czy jesteście zadowolone lub i nie?

Mam operacje u niego 28 sierpnia.

16 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    Lilimaris
    22 paź 2022

Witam. Czy można dowiedzieć się jakie efekty są po operacji piersi u dr. Paciorka? Jaka cena

• Anonim
    Marzenie
    17 sty 2021

enyaclaudia jak się czujesz po operacji? Jak wrażenia? Podoba Ci się efekt? Ja jadę w lutym, już się stresuję, ale bardzo chcę.

• Anonim
    Amilaga
    10 sty 2021

Paciorek robi tylko okrągłe i w większości m+, czasem uda się hp. Chciałam lekarza, który też nie boi się anatomicznych

• Anonim
    Amilaga
    9 sty 2021

No tak, zawsze nawet w Pl, ale jednak jesteś u siebie, dostajesz L4, nie trzeba kombinować, czy rodzinny wystawi na tzw. "fanaberie" w dzisiejszych czasach. Są one trudne i niepewne i po minach ludzi widać czasem, że się dziwią, że teraz gdy ludzie tracą pracę, ja chcę wydać kasę na coś takiego... czuję się potem idiotycznie... Ale za chwilę myślę, ja żyję teraz i trudno jakie czasy, za kilka lat dla mnie będzie za późno 🤪🤪 strach mam i natury zdrowotnej, etycznej i od strony osoby trzeciej, czyli lekarza, że akurat u mnie coś mu nie pójdzie... Najbardziej boję się złego efektu, komplikacji zdrowotnych, bólu latami z powodu jakiejś neuralgii itp.

• Anonim
    Gotik
    9 sty 2021

Aga, dzięki za odpowiedź 😊 powiem Ci, że też się zastanawiam... Wiadomo, są różnice w cenach, ale zawsze istnieje ryzyko powikłań i wiesz... 😐

• Anonim
    Amilaga
    9 sty 2021

Gotik to trochę potrwa, bo jednak z Czech zdecydowałam się zrezygnować i jestem zapisana na marzec do dr Sybilli Piekarskiej i tak już raczej zostanie... Z tym, że wolałabym je mieć, już u Paciorek miałam mieć 18.01 lub 25.01, nie jestem negatywnie nastawiona, ale po prostu się wystraszyłam, gdyby coś się działo, to co potem...

• Anonim
    Gotik
    9 sty 2021

Aga daj znać "po"... Trzymam kciuki 😊💪 Pozdrawiam!

• Anonim
    Amilaga
    5 gru 2020

Od sierpnia juz minęło sporo czasu, jak Pani się czuje i jak ocenia współpracę z dr Paciorkiem? Ja jestem zapisana na operację w styczniu i już mocno przeżywam i szczerze mówiąc nie wiem, czy to zrobię ostatecznie... Boję się, że spanikuję.

• Anonim
    Amilaga
    20 lis 2020

Witam, niebawem idę do Paciorka po biust i boję się właściwie wszystkiego, lecz bardzo chcę.
    Mam mieć naturalny nieduży biust, boję się, że będzie za duży, mimo iż wyliczono mi optymalnie niby tylko 375ml mentor niski profil, 78 pod biustem. Jak wyglądał dzień operacji i zaraz po jeszcze w Czechach?
    Dziękuję. Mówi coś, by go nie komentować w internecie? Bo jakoś mało o nim...

• Anonim
    klaudia11
    Użytkownik wyróżniony
    31 paź 2020

Sunshine mentory 490 xtra m+

• Anonim

Anonim

31 paź 2020

Enyaclaudia jaki masz profil?

• Anonim
    klaudia11
    Użytkownik wyróżniony
    30 paź 2020
    Najlepszy komentarz

Gotik. Tak, bardzo :) Piękne piersi robi.

• Anonim
    Gotik
    28 paź 2020

Hej, polecasz dr?

• Anonim
    klaudia11
    Użytkownik wyróżniony
    20 maj 2020

@martys jestem na tej grupie od długiego czasu :p ale nie ma żadnych negatywnych opinii, a dziewczyny piszą, że laski boja się pisać opinie, bo on straszny sądem

• Anonim
    EstheticonModerator
    20 maj 2020

Cześć enyaclaudia 😉 Wybrałaś już implanty? Bardziej podobają Ci się anatomiczne czy okrągłe? Daj znać tutaj 👉 https://forum.estheticon.pl/powiekszanie-piersi-augmentacja/anatomiczne-czy-okragle-43576

• Anonim
    Martys
    19 maj 2020

Hej! Polecam grupę na fb „operacje plastyczne - grupa wsparcia” tam jest dużo dziewczyn od Paciorka 🙂

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać