Hej Dziewczyny! Jestem miesiąc po operacji. Implanty Motiva Ergonomix 320 ml, profil demi. Startowałam z totalnego zera, miseczka ledwo A (niedorozwój piersi). Są piękne, doktor naprawdę się postarał i z niczego zrobił coś. Efekt lepszy niż oczekiwałam. 😍 Chciałam naturalnie wyglądający biust i taki jest!! Czasami jednak mam lekki niedosyt i myśli, że mogłam jednak wziąć trochę więcej… Jak myślicie? Mam 68 cm pod biustem, 172 cm wzrostu, 55 kg
Hej ja jestem dopiero przed i jakie masz zdanie na tematy tych implantów bo to nowość i trochę się obawiam. Czy możesz podesłać jakieś zdjęcia.
Kspau897
Ok 80 pod biustem, a ile masz teraz w biuście ?
80 pod biustem
Kspau897
Ja pod biustem mam 72cm , w biuście teraz 85cm, 164 cm wzrostu, tylko biodra mam szersze niestety. A ty masz 80 w biuście czy pod biustem ?
arika1 właśnie nie jestem drobna. Klatka okolo 80 cm plus większybrzuszek (taka budowa niestety), osobiście wzięłabym teraz wiekszy implant. A Ty ile masz pod biustem jak mozna wiedziec?
Kspau897
To mamy dokładnie ten sam implant 😀 u ciebie pięknie okrągłe od razu, u mnie dalej szpiczaste czekam aż się ułożą. Chyba bardzo drobna jesteś bo implant mamy ten sam, a u ciebie jakby większy się wydaje
arika1, wyjsciowka prawie 0, w obwodzie sporo bo okolo 80. Mam ergonomix round silksurface tak dokladnie jest na karcie rejestracji ersf 375Q
Kspau897
A ile masz w biuście , i jaką miałaś wyjściówkę ?
Kspau897
U ciebie są bardziej okrągłe , ja mam bardziej szpiczaste . A ty masz ergonomix czy okrągłe ?
AnnaAnna991a
Nie martw się okres się zbliża i przypomnij sobie jak tj kiedy są bardziej wrażliwe i tkliwe w tym czasie a tutaj dochodzi opuchlizna i rany po operacji. Jesteś kilka dni po tak naprawdę. U mnie po operacji też były bardziej wrażliwe przed okresem,a jak już dostałam albo minął to zupełnie inaczej.
I jeszcze mocniej czuję szwy w lewej piersi (taki ostatni kawałek) wiem że to wszystko musi dostać do siebie ale trochę się stresuje
Jestem już 6 dzień po operacji i za parę dni mam dostać okres. Wszystko było w miarę ok a dziś piersi mam bardzo wrażliwe do tego dwa mega twarde kamienie. Czy jest to jakiś powód do niepokoju?
Kspau897
Daj znać jak u Ciebie po zdjęciu opatrunków
Hej Anonim,
Ja mam 455 ml, 96 cm obwód w biuście, 78 cm obwód pod biustem. Rozmiar 80d lub 75e. Czuję niedosyt, ale póki co będę się cieszyła tym co jest. Podobają mi się krągłości jak u Lidija Bacic :)
arika1 ja dziś po zabiegu, ten sam implant
Anonim
Hej nie widać Twoich zdjęć dodaj w komentarzu
mam 375 full ergonomix narazie jeszcze się układają i czekam na efekt końcowy, bo teraz jedna jest mniejsza :(
Paulina1998 https://forum.estheticon.pl/powiekszanie-piersi-augmentacja/implanty-motiva-doswiadczenia-pacjentek-216243
Tam jest trochę zdjęć, sama też pokazywałam swoje ergonomix;)
Anonim
MariolaKaaaa To niedoczulica skórna, tak się dzieje po operacji, kiedy nerwy są naruszone. Ja mam tak od wewnętrznej strony piersi.
Ja tak nie mam ale może dlatego że dopiero kilka dni. U mnie jest czasami tak ze prawa pierś się „zaciska” w środku jakby mięsień się zacisnął i zaraz puszcza i wtedy ciężko mi nawet ręką ruszyć bo ciągnie.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.