Implanty Motiva - doświadczenia pacjentek

Anonim
Paulitta579988
Użytkownik wyróżniony
Tarnowskie Góry · Utworzono: 6 lut 2019 · Ostatnia odpowiedź 21 sty 2025

Witajcie, chciałabym zapytać i ewentualnie prosić o wklejenie zdjęć przez dziewczyny, które miały powiększane piersi implantami firmy MOTIVA . Zainteresował mnie jakiś czas temu ten temat bo słyszę wiele dobrego o tych implantach a zwłaszcza o Ergonomixach. Czy jest tu spora grupa Motivek :) ?

1267 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    Maj10
    21 sty 2025

Hej ,dziewczyny jak dlugo spalyscie na półsiedzącej pozycji ,

• Anonim
    JoannaL
    Użytkownik wyróżniony
    21 sty 2025

Hej Dycia, u mnie będzie w maju 2 lata po operacji. Ja też nie śpię tak stricte na brzuchu tylko raczej na boku/brzuchu tak po skosie hehe.
    Ja czuję ucisk implantu w żebra, nie boli to ale czuję.

• Anonim
    Dag5
    20 sty 2025

Dziewczyny robił ktoś operacje u dr. Michała Chalcrza z Poznaniu ? Albo u dr Biegańskiego ?

• Anonim
    Dag5
    20 sty 2025

Hej dziewczyny
    Mam zaplanowaną operację powiększenia piersi 7/06. Wstępnie wybraliśmy z lekarzem Motiva ergonomix profil demi 320ml a waham się jeszcze nad 340, tylko chcę naturalny efekt i sama nie wiem co wybrać .
    Mam 168cm i pod biodrem 78cm.
    Doradźcie proszę coś

• Anonim
    Maj10
    14 sty 2025

Mania06 dziękuję za podpowiedź, byłam na kontroli p doktor to samo zaleciła

• Anonim
    Mania06
    12 sty 2025

Może na różnych wysokościach nie były ale różniły się opuchlizna wykonuj masaż piersi można użyć do tego szczotki na ciała. Limfę odprowadzaj do węzłów pod pachami. Na tik tok znajdziesz filmiki.

• Anonim
    Maj10
    12 sty 2025

Witam,dziewczyny czy któraś z Was też tak miała jestem 5dobe po metoda pod powięź i lewa jest super tez jeszcze lekko twarda ,a prawa jest wyżej i bardziej twarda jakby wyżej był implant

• Anonim
    ElK
    Użytkownik wyróżniony
    19 gru 2024

Dycia, ja jestem rok po i od jakiegoś pół roku śpię na brzuchu. W żadnej pozycji nie odczuwam żadnych dolegliwości

• Anonim
    Dycia
    Użytkownik wyróżniony
    19 gru 2024

Czesc. Jestem po operacji 1.5 roku.
    Czy spicie na brzuchu ? Mi się jest wygodnie najczęściej spie na lewym boku albo na plecach w innej pozycji czuje dyskomfort a nawet ból

• Anonim
    ElK
    Użytkownik wyróżniony
    21 lis 2024

Berry🤩 piękne! Proporcjonalne do sylwetki i wyglądają baaaaaaardzo naturalnie czyli wg mnie najpiękniejszy efekt - zero podejrzeń o implant 🤩

• Anonim
    Berry2024
    20 lis 2024

Anatomiczne, 165 cm 52 kg. Zadowolona

• Anonim
    Ani7
    20 lis 2024

Berry2024-jesteś zadowolona z rozmiaru? Tak sobie to wyobrażałaś? Jaki masz wzrost i wagę? To implanty okrągłe?

• Anonim
    Berry2024
    20 lis 2024

Mój wybór był totalnie podyktowany przez doktora rozmiary nic mi nie mówiły, jako że nie miałam nigdy piersi, po prostu chciałam mieć pełny biust i po prostu wyglądać kobieco. A jako że zawsze miałam płaski biust na prawdę wybór który posiadam jest wystarczający, lekarz wybrał motiva ergonomix 280 cc

• Anonim
    Mania06
    19 lis 2024

A ja od kilku dni czuje takie plywanie implantu jak masuje pierś czuje jak one się przesuwają. Czy to normalne po 2.5 miesiąca od operacji?
    Wcześniej piersi były nie do końca było czucie i byly takie sztywne. Teraz zachowują się jak naturalne ale trochę denerwuje mnie to uczucie tego implantu.
    Jak czujecie swoje piersi po pełnym wygojeniu dłuższym czasie ?

• Anonim
    elizaveta
    19 lis 2024

Skarbek86, też tak miałam, minęło w czasie gojenia. Implanty mam od 2 lat, teraz czasami coś mnie boli tylko gdy prześpię całą noc na brzuchu.

• Anonim
    Gagata
    Użytkownik wyróżniony
    18 lis 2024

Skarbek86, ja też tak miałam ale później samo minęło. Mój Dr powiedział, że to normalne. Ale ja zawsze wychodzę z założenia, że jeśli coś nas matki czy niepokoi, to powinnysmy ptac swojego Dr, żeby nas uspokoil.

• Anonim
    Gagata
    Użytkownik wyróżniony
    18 lis 2024

Skarbek86, ja też tak miałam ale później samo minęło. Mój Dr powiedział, że to normalne. Ale ja zawsze wychodzę z założenia, że jeśli coś nas matki czy niepokoi, to powinnysmy ptac swojego Dr, żeby nas uspokoil.

• Anonim
    Mania06
    16 lis 2024

Tak coś takiego było bo pamiętam że 7 dnia byłam na kontroli i o tym wspominałam. Minęło szybko.

• Anonim
    Skarbek86
    16 lis 2024

Cześć dziewczyny 🙂 czy któraś miała zjawisko "bulgotania" w piersi po operacji? Jestem 3 dni po i się zastanawiam, czy to powód do zawracania głowy lekarzowi. 🫣🙂

• Anonim
    Mania06
    8 lis 2024

To ja powiem, że wydawały mi się ciężkie w przymiarkach, a tego nie czuje po operacji.
    A wielkościowo wydawały mi się większe niż są.
    Ale to dlatego, że łatwo się przyzwyczajamy.
    I te piersi wygladaja inaczej w biustonoszu i bez. Warto dobierać do sylwetki aby później nie mieć problemów z dobieraniem ubrań.
    Ja zawsze będę miała szersze biodra i kupując sukienke, kostium jednoczęściowy musiałam kupować pod rozmiar bioder co powodowało pustke w biuście. I np już po operacji kupilam kostium jednoczęściowy nadal mam minimalnie za mały biust.

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać