Implanty Motiva - doświadczenia pacjentek

Anonim
Paulitta579988
Użytkownik wyróżniony
Tarnowskie Góry · Utworzono: 6 lut 2019 · Ostatnia odpowiedź Dzisiaj 07:48

Witajcie, chciałabym zapytać i ewentualnie prosić o wklejenie zdjęć przez dziewczyny, które miały powiększane piersi implantami firmy MOTIVA . Zainteresował mnie jakiś czas temu ten temat bo słyszę wiele dobrego o tych implantach a zwłaszcza o Ergonomixach. Czy jest tu spora grupa Motivek :) ?

1273 komentarze

Reklama
  • Anonim
    ElK
    Użytkownik wyróżniony
    Dzisiaj 07:48

Berry🤩 piękne! Proporcjonalne do sylwetki i wyglądają baaaaaaardzo naturalnie czyli wg mnie najpiękniejszy efekt - zero podejrzeń o implant 🤩

• Anonim
    Berry2024
    Wczoraj 22:54

Anatomiczne, 165 cm 52 kg. Zadowolona

• Anonim
    Ani7
    Wczoraj 20:58

Berry2024-jesteś zadowolona z rozmiaru? Tak sobie to wyobrażałaś? Jaki masz wzrost i wagę? To implanty okrągłe?

• Anonim
    Berry2024
    Wczoraj 19:54

Mój wybór był totalnie podyktowany przez doktora rozmiary nic mi nie mówiły, jako że nie miałam nigdy piersi, po prostu chciałam mieć pełny biust i po prostu wyglądać kobieco. A jako że zawsze miałam płaski biust na prawdę wybór który posiadam jest wystarczający, lekarz wybrał motiva ergonomix 280 cc

• Anonim
    Mania06
    19 lis 2024

A ja od kilku dni czuje takie plywanie implantu jak masuje pierś czuje jak one się przesuwają. Czy to normalne po 2.5 miesiąca od operacji?
    Wcześniej piersi były nie do końca było czucie i byly takie sztywne. Teraz zachowują się jak naturalne ale trochę denerwuje mnie to uczucie tego implantu.
    Jak czujecie swoje piersi po pełnym wygojeniu dłuższym czasie ?

• Anonim
    elizaveta
    19 lis 2024

Skarbek86, też tak miałam, minęło w czasie gojenia. Implanty mam od 2 lat, teraz czasami coś mnie boli tylko gdy prześpię całą noc na brzuchu.

• Anonim
    Gagata
    Użytkownik wyróżniony
    18 lis 2024

Skarbek86, ja też tak miałam ale później samo minęło. Mój Dr powiedział, że to normalne. Ale ja zawsze wychodzę z założenia, że jeśli coś nas matki czy niepokoi, to powinnysmy ptac swojego Dr, żeby nas uspokoil.

• Anonim
    Gagata
    Użytkownik wyróżniony
    18 lis 2024

Skarbek86, ja też tak miałam ale później samo minęło. Mój Dr powiedział, że to normalne. Ale ja zawsze wychodzę z założenia, że jeśli coś nas matki czy niepokoi, to powinnysmy ptac swojego Dr, żeby nas uspokoil.

• Anonim
    Mania06
    16 lis 2024

Tak coś takiego było bo pamiętam że 7 dnia byłam na kontroli i o tym wspominałam. Minęło szybko.

• Anonim
    Skarbek86
    16 lis 2024

Cześć dziewczyny 🙂 czy któraś miała zjawisko "bulgotania" w piersi po operacji? Jestem 3 dni po i się zastanawiam, czy to powód do zawracania głowy lekarzowi. 🫣🙂

• Anonim
    Mania06
    8 lis 2024

To ja powiem, że wydawały mi się ciężkie w przymiarkach, a tego nie czuje po operacji.
    A wielkościowo wydawały mi się większe niż są.
    Ale to dlatego, że łatwo się przyzwyczajamy.
    I te piersi wygladaja inaczej w biustonoszu i bez. Warto dobierać do sylwetki aby później nie mieć problemów z dobieraniem ubrań.
    Ja zawsze będę miała szersze biodra i kupując sukienke, kostium jednoczęściowy musiałam kupować pod rozmiar bioder co powodowało pustke w biuście. I np już po operacji kupilam kostium jednoczęściowy nadal mam minimalnie za mały biust.

• Anonim
    Mag13
    7 lis 2024

Zastanawiam się czy przymierzanie implantów na konsultacji maja jakieś odzwierdlenie w rzeczywistości? Lekarz oczywiście uprzedził mnie, żeby wyglądem się nie sugerować, a ciężkością .

• Anonim
    Anonim111
    7 lis 2024

EIK
    Dziękuję za odpowiedź, ,efekt super

• Anonim
    Ninkaania
    5 lis 2024

I porównując do allergena jest zdecydowanie bardziej miękki.

• Anonim
    Ninkaania
    5 lis 2024

Ja mam 2. A Ty jaki miałaś?

• Anonim
    Carolineeee
    5 lis 2024

Ninkaania a masz ergonomixy 1 czy ergo 2? Szczerze w dotyku czuję niewielką różnicę w miękkości.

• Anonim
    Ninkaania
    5 lis 2024

Ja miałam metodą dual plane najpierw implant Allergan i to o czym piszesz było bardzo widoczne. Allergany musiałam wymienić i teraz mam motiva ergonomix również metodą dual plane (klinika Kolasinski) i przy tym implancie tego nie obserwuje, więc podsumowując - myślę, ze kluczowy jest tutaj rodzaj implantu i jego miękkość.

• Anonim
    Carolineeee
    5 lis 2024

Ninkaania to jak mięsień zaciska się na implancie szczegolnie przy wysiłku np. Na siłowni, przy podnoszeniu cięższych przedmiotów rękami. Wtedy widać takie skurcze na klatce piersiowej ******* na mostku.

• Anonim
    Ninkaania
    5 lis 2024

Co dokładnie masz na myśli pisząc o animacji piersi?

• Anonim
    Carolineeee
    5 lis 2024

Dziewczyny które mają metodą pod mięsień dual plane czy możecie napisać czy efekt animacji piersi u was występuje? Jestem szczupła osoba w klatce mało mam własnej tkanki i nie chce, żeby implant był wyczuwalny z drugiej strony dużo ćwiczę i chodzę na siłownię + małe dziecko w domu i boję się animacji piersi. Napiszcie jak to wygląda u was, proszę!

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać