Witajcie, chciałabym zapytać i ewentualnie prosić o wklejenie zdjęć przez dziewczyny, które miały powiększane piersi implantami firmy MOTIVA . Zainteresował mnie jakiś czas temu ten temat bo słyszę wiele dobrego o tych implantach a zwłaszcza o Ergonomixach. Czy jest tu spora grupa Motivek :) ?
Dopasowują całość.
Ale czy oni zmniejszają tylko na tej części ,,plecy"? Bo mi oprócz za dużego obwodu mocno przeszkadzało to, że odstają w tej części pod pachą. Pytałam obsługująca mnie Panią ale tak nie bardzo potrafiła odp
Dziewczyny, ja zmniejszałam obwód w imtimissimi. Było ok.
Obsługiwała mnie akurat pani, która też nosi 65 e z esotiqa i zapewniała, że ma teraz z Intimissimi i są idealne. Niby jak zmniejsza i nie będzie pasował to oddają bez problemu pieniądze. Wzory mają teraz przepiękne z najnowszej kolekcji 🤎🤎🤎 a esotiq jest super i cenowo o wiele przyjemniejszy
Niestety nie zmniejszałam tam a też jestem ciekawa, bałam się że ten pas dookoła będzie jakoś źle wygląd po zmniejszaniu. Kupuję tylko w Etam i muszę spróbować Esotiq :)
Hej dziewczyny:) mam pytanie stanikowe 😉 czy któraś z was kupowała biustonosze w Intimissimi i je zmniejszała w obwodzie? Niestety rozmiary są od 75 w górę. Ja noszę 65. Pani mi dzisiaj dala przeliczony rozmiar 80c (w esotiqu mam 65e/f) i powiedziała, że zmniejszają i będzie odpowiednio. Staniki są przepiękne i kuszą ale obawiam się, czy rzeczywiście są tak dobrze dopasowane po przeróbce.
Dzięki dziewczyny!
To chyba w takim razie w mojej głowie tylko jest nie tak hehe.
JoannaL Piękne są. Gdybyś nie powiedziała o asymetrii, to chyba bym nawet nie zauważyła.
Ełk dziękuję!
Ja Twoje fotki pamiętam tu z grupy to masz super równe :)))
U mnie tez się okazało że w jednej było więcej gruczołu a drugi był całkiem pusty.
Joanna! Są piękne! Ja też mam lekka asymetrię. Przed wydawało mi się, że mam równe maleństwa. Po wyszło, że w lewej mam więcej gruczołu i jest lekka różnica która widzę pewnie tylko ja😄
Justyz To u Ciebie wydaje się że proporcjonalnie do budowy ciała wyszło :)
U mnie 74 pod biustem i mam 170xm wzrostu.
Tak ja też miałam lekką asymetrię i mój operator się wahał czy dać jeden większy, w końcu stanęło na takich samych no i efekt taki ;) było tak od początku ale liczyłam że się wyrówna.
W ubraniu ledwo to widać ale już w bikini i staniku sportowym widać.
JoannaL Mam 70 cm pod biustem, 160 cm, 52 kg. Startowałam z małego a. Jedna pierś większa, dlatego do niej poszedł implant - 250, do mniejszej 275.. Ładnie się wyrównały. Rozumiem, że u Ciebie też była asymertia? Ile masz pod biustem?
Justyz Jaki masz obwód pod biustem i z jakiego rozmiaru startowałaś?
Teraz mam 275 mentor wysoki profil, myślę o 375. Nie chciałam, by rzucały się w oczy, ale nie przypuszczałam, że będą aż tak małe. Zła jestem bardzo, bo bardzo boję się kolejnej narkozy i ewentualnych komplikacji.
Justyz Ja też dwa lata po.
Jaki masz teraz implant i na jaki chciałabyś zmienić?
U mnie 335 Motiva Ergonomix Full i myślę że trzeba było brac min 400 ;)
Jestem 2 lata po operacji. Od początku
byłam niezadowolona z rozmiaru. Chcę poddać się kolejnej.
Hej dziewczyny!
Czy po jakimś czasie od operacji np rok albo dwa lata macie odczucie że wymieniłybyście na większe? :)))
Ja mam jeden mniejszy i operator będzie mi ten mniejszy wymieniał na większy w cenie samego implantu.
Ale że to dopiero we wrześniu to waham się czy w ogóle nie zrobić większych.
Hej ,dziewczyny jak dlugo spalyscie na półsiedzącej pozycji ,
Hej Dycia, u mnie będzie w maju 2 lata po operacji. Ja też nie śpię tak stricte na brzuchu tylko raczej na boku/brzuchu tak po skosie hehe.
Ja czuję ucisk implantu w żebra, nie boli to ale czuję.
Dziewczyny robił ktoś operacje u dr. Michała Chalcrza z Poznaniu ? Albo u dr Biegańskiego ?
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.