Witam . Czy są tu dziewczyny , które maja implanty Motiva ergonomix ? Jeśli tak , napiszcie proszę jakie są Wasze wrażenia ? Ja od tygodnia i 5 dni mam motiva ergonomix ersf 335ml. Rozmiar wyszedł spory. Czekam na ukształtowanie obydwu piersi , bo na razie wciąż jedna ( lewa ) jest większa od prawej ( bardziej spuchnięta , i chyba mięsień trzyma ) . Czekam na komentarze i opinie . Dziekuje . Pozdrawiam wszystkie motivagirls .
Podbijam wątek. Jakies nowe posiadaczki ergonomixow chciałyby sie pochwalić efektem ? 🙂Wacham się między projekcją mini i demi.
Damnpretty, ja bym brała dzis co najmniej demi. Mini uważam za dobre wyłącznie jak ktoś ma naprawdę płaski stan wyjściowy i do tego chce super naturalnego efektu. Pod moją tkanka to Mini właściwie niknie. Są xnacznie mniejsze niż w przymierzanej bluzeczce do symulacji rozmiaru. Jutro wrzucę fotki
AgaHexa pokażesz jak wyglądają teraz? Kilka ml więcej ale nadal mini czy wybrałabyś teraz demi? Ja mam jutro ostateczną konsultację, waham się między mini a demi...
Damnpretty dzięki Ci bardzo. Moja wyjściowa yo było niemal identyko co mam tyłki właśnie w nieco ..płynniejszym stanie skupienia:) staniki o 1 rozmiar większe obecnie. moim operatorem był dr Jasnowski. Ja też chciałam naturalnie i tak wyszło owszem ale uważam że kilka ml więcej i byłyby bardziej podniesione a nadal naturalne.
Ewelusek ja będę mieć opkę u Trojan, widziałam kilka prac od niej.
AgaHexa jaką miałaś wyjściówkę i kto był operatorem? Moim zdaniem wyglądają genialnie, pierwszy raz widzę mini i jest sztos, ale ja jestem fanką naturalnego wyglądu.
Znacie/macie opinie na temat doktor Anny Kasielskiej-Trojan z Łodzi?
Katalonka tutaj link do forum , jeśli masz ochotę dolaczyc
https://forum.estheticon.pl/powiekszanie-piersi-augmentacja/powiekszenie-biustu-styczen-2023-70673?utm_medium=email&utm_campaign=EMAIL_FORODIGEST&utm_source=email_campaign&utm_content=forum_thread
Katalonka bardzo Ci dziękuję że pokazałaś wizualizacje. Rozumiem Cię i wiem o czym piszesz mówiąc, że nie chcesz za dużych... mam to samo. Mnie zaproponowano 335 lub 355 tylko też nie wiem jakby było z wersją demi. Dziewczyny piszą że 355 są idealne, nie wychodzą za duże. Różnica między tymi dwoma rozmiarami żadna (oko nie widzi). Twoja wizualizacja robi faktycznie widoczna różnice między wyjściowa a stanem po. Myślę że chyba musimy zaufać naszym operatorom. Moja chirurg w ogóle dużych nie robi i odradza więc mam nadzieje ze zrozumiałyśmy się z intencjami i te 335 /355 wyjdą idealnie.
Moja operacja planowana jest na 2 marca.
Jeśli chcesz dołączyć do wątku styczniowego to zapraszam. Jesteśmy tam z dziewczynami które mają w najbliższym czasie operacje i się wspieramy.
Katerina - operacja zaplanowana na 15.03. Wrzucam tu moją wizualizację. To jest 355 full, choć ciekawa jestem jak prezentowały by się w projekcji DEMI. Nigdy nie marzyłam o dużych piersiach i nie wiem czy jestem gotowa na taką zmianę. Choć konsultantka, która mi je dobierał powiedziała, że nie da mi mniejszych. Mam 168 cm wzrostu.
Katalonka teraz doczytałam że masz mieć ergonomixy chyba takie jak ja... kiedy masz operacje, czy miałaś jakąś wizualizacje może jak to w przybliżeniu będzie?
Drogie nie wiem czy jeszcze tu można pisać... czy jeszcze jesteście... ale przeczesuje fora. Mam mieć motive ergonomix profilu full 335. Operacja początek marca. Mam 170 cm 60 kg ok 75 pod biustem i w biuście wg mnie duże A, czyli i tak niewiele 😉 chcę ładny efekt ale to nic nowego, bo każda z nas chce. Proszę doradźcie motivki bo sporo Was tutaj jest na tym forum . Czy te 335 u mnie nie wyjdzie za wielkie? Chciałabym mieć takie pełne C. Moja operatorka zaproponowała 335 lub 355 i raczej jest z tych, co nie chcą robić za dużych piersi. Dziękuję za Wasze opinie. Będę wdzięczna za Wasze rady. 😘
Weras zaglądasz tu jeszcze? Jak tam Twoje żelki? Wstawisz zdjęcie? Czekam na operacje z takimi samymi implantami i jestem ciekawa efektów.
Mięsień podobno może długo trzymać. Zwłaszcza przy tych implantach. Tak mówi mój operator. Ja mam Motiva Er.mini 210ml/185ml Operacja ok 3miesiace temu.
Nie jestem zadowolona z kształtu, ale trzeba czekać kilka miesięcy żeby ocenić ostatecznie efekt. W dotyku właściwie są jak naturalne. I mają fantastyczną zaletę - nie ma strachu że się przekręcą.
Boxing - piersi super naturalne. U mnie nawet nikt w rodzinie nie zauważył powiększenia piersi, bo efekt jest subtelny i naturalny
Anonim
U mnie motiva ergonomix 355 full i jestem super zadowolona, efekt bardzo naturalny :)
W dotyku wiadomo są twardsze, ale nie ma się co spodziewać cudów ;)
Mam 172 cm wzrostu, ważę 53 kg, pod biustem 65-70. Moje zdjęcia znajdziecie w wątku styczniowo-lutowym bo operacje miałam 15 lutego.
Vanilivi i Weras jak tam wasze piersi? Zadowolone jesteście z rozmiaru i efektu? Można prosić zdjęcia, bo cały czas mam dylemat nad rozmiarem.
Ilona
Kamienie z rana to normalne. Ja jestem 2 tyg po operacji i nadal boli przy pobudce ale już mniej. U mnie chyba 7-10 dni było takie mega ciężkie. Polowi będziesz czuła się lepiej.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.