Czy jest nas więcej? 🙂 Jest ktoś z zaplanowaną operacją na ten termin w nowym roku? Może powymieniamy się doświadczeniami i przeżyciami? :) Piszcie śmiało, będziemy się wspierać na tym forum. Styczeń 2023
MargaretM & El_bieta_Jozefczyk dziękuję Wam za wsparcie i słowa otuchy. U mnie na klacie 😅 niewiele się zmieniło. 01.08 minął mi rok. Byłam ostatnio na usg i dr powiedziała że w tej mniejszej piersi mam dużo mniej gruczołu niż w tej drugiej. Myślę że stąd różnica w wielkości bo implanty mam takie same. Łudzę się że może laser na bliznę pomoże i trochę wyluzuję tą ciągniętą w dół pierś ;) 12.09 mam kontrolę u doktora. Zobaczymy co powie, pewnie się pozachwyca jak zwykle ;)
Jakiej firmy macie pooperacyjne biustonosze?
Majka poczekaj aż minie 12 miesięcy od operacji . Wtedy dopiero zobaczysz efekt końcowy. Moim zdaniem ta pierś jeszcze opadnie. U mnie tak się stało właśnie. Po roku jest idealnie. Pozdrawiam.
Majkaka dzięki ☺️
Wyglądają całkiem ładnie
Fakt ta jedna trochę układa się inaczej
Ale uwierz mi one jeszcze mocno się zmienią, daj znać co powie doktor
Ja po roku dopiero poczułam się z nimi dobrze
Cześć MargaretM :) Jak dawno mnie tu nie było. Piersi moim zdaniem się nie wyrównały. Lewa jest większa i sutek ucieka w niej trochę w lewo, a prawa jest mniejsza i sutek niżej niż ten w lewej piersi. Chyba już się z tym pogodziłam. Cieszę się że te piersi w ogóle są ale z efektu jestem zadowolona na 70%. Od operacji minęło ponad 8 m-cy. Swoją drogą powinnam iść na kontrolę 😉Dorzucam zdjęcia w stanikach i bez.
Majkaka jak Twoje piersi ? Ułożyły się ?
Wyrównały ? Wrzuć fotki
Też robiłam u dr Muraszko z liftem po roku ale liczyłam się z tak może być
Operacje miałam w kwietniu 2022 r.
K_GH kiedy miałaś operację?
Ja miałam sporą asymetrię. W jednej piersi mam 220ml demi a w drugiej 330 ml hp. Wadę mi zakryło jednak jest takie wrażenie, ze piersi „wpadły” do środka i brakuje mi tego zaokrąglenia po boku. Może gdyby był większy implant te boki byłyby takie okrąglejsze 😅 myśle o poprawce ale z drugiej strony boje ze większe nie będą już wyglądały naturalnie.
K_GH tez mam lejkowata i zakryło mi dość sporo wadę. A jaki masz rozmiar?
Paulina1984 czy możesz napisać jaka masz wadę? Ja mam lejkowata klatkę piersiową. Jestem po operacji ale nie jestem zadowolona z rozmiaru. Są za małe :/
Motiva 450
Katarzyna_1 nie wiem czy jestem zadowolona . Narazie czuje się bardzo nieswojo bo startowałam z 0 i z dużą wada klatki piersiowej więc dla mnie to bardzo duża zmiana.
Ogółem kształt wydaje mi się ok , zawsze marzyłam o anatomicznych. Nie miałam dużego wyboru jeżeli chodzi o rozmiar bo więcej mi się nie zmieści ale większych tez bym nie chciała. Te co mam wydają się ogromne. Mam nadzieję że trochę zmalejq 😅
Dycia jaki rozmiar?
Anonim
Paulina ja miałam juz duży biust swój naturalny 75E ale po prostu teraz, świeżo po operacji piersi sa jeszcze sztuczne, obrzęknięte. Układają sie powoli ale i tak jest to dziwne. Nie wiszą 🙏🤪🤣 i oby nie opadły juz za duzo 🙏
Bombidk ja mam 305 anatomiczne i wydają mi się ogromne 😅jeszcze się nie oswoiłam
Hej ,
Paulina 1984, czy jesteś zadowolona z efektu,bo ja takim rozmiar właśnie miałam ( też Mentor )przez 14 lat i teraz właśnie miałam wymieniane na większy rozmiar 445 ml również Mentor i powiem Ci że żałuję bo pierwotnie miałam wymienić na rozmiar 475 ml ale dwa dni przed operacją zmieniłam na mniejsze i to była naprawdę głupia decyzja bo nie widać znacznej różnicy.
Czytając teraz na forum również zastanawiała bym się na implantami Motiva bo podobno są bardziej miękkie.
No ale cóż, muszę się przyzwyczaić ☹️
Bassil ja jak tylko mogłam zdjąć biustonosz pooperacyjny to noszę z fiszbinami🙂
Bombidk na moje oko piersi nie wyglądają źle, asymetrii wcale nie widać gołym okiem i szczerze mówiąc dopiero tam się dowiedziałam, że ja mam 🤪 U mnie biust był zawsze jędrny i sterczący, teraz stracił objętość na górze i mam powiedzmy anatomiczny kształt. Boje się tych blizn po lifcie, tu niby biust ładny, zrobiony a tu takie blizny.. ma któraś dziewczyna zdjęcia po lifcie i może pokazać ?
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.