Witam. Mam 162 cm wzrostu, pod biustem 73 cm, waga 59 kg, dodam że mam biodra 102 cm. Mój obecny biust to a, małe b. Wybrałam mentory 400 cc okrągłe. Czy Waszym zdaniem dobry wybór? Nie chce małych piersi, chce solidne c.
Paulina99 implanty anatomiczne 305ml
Iwonaa jaki to rodzaj i rozmiar implantu? Wygladaja pieknie!
Coś mi sie zawiesza Internet... zdjęcie się nie dodało, przesyłam jeszcze raz i pozdrawiam Was kobietki 😊 odezwę się, jak będę po kontroli z ulokowanym ślicznym stanikiem 😁😍
Dziewczyny ja juz jutro 3 tyg po i jestem przeszczęśliwa, a co dopiero za parę tygodni jak już będę miała ładną bieliznę ah 😊 mam 245ml i 345ml anatomiczne Mentor i ah równe i piękne, czuję się super 😊 gorąco polecam Panią doktor, bo sprawia, że kobiety mają pasujące do swojej figury piersi, nieprzesadzone, śliczne teraz mam proste plecy i równe piersi i jestem naprawdę szczęśliwa 😍
Dziewczyny ja juz jutro 3 tyg po i jestem przeszczęśliwa, a co dopiero za parę tygodni jak już będę miała ładną bieliznę ah 😊 mam 245ml i 345ml anatomiczne Mentor i ah równe i piękne, czuję się super 😊 gorąco polecam Panią doktor, bo sprawia, że kobiety mają pasujące do swojej figury piersi, nieprzesadzone, śliczne, teraz mam proste plecy i równe piersi i jestem naprawdę szczęśliwa 😍
Witajcie miała która z was może implanty 275 ml? Jestem ciekawa, jaki rozmiar z tego wyjdzie. Mam 175 cm i 58 kg. Rozmiar obecny piersi a
Cześć dziewczyny! 😌 Jeśli jesteście ciekawe, jaki rozmiar biustonosza będziecie nosić po operacji, skorzystajcie z naszego testu 👉 https://forum.estheticon.pl/gry-i-testy/powiedz-mi-jak-wygladaja-twoje-piersi-a-powiem-ci-jaki-masz-rozmiar-biustonosza-43881 😘
Dziewczyny naprawde nie sugerujcie sie rozmiarem i wygladem kolezanek. Kazda ma inne wymiary inna klatke piersiowa , u jednej np implant 500 wyglada na bardzo duze u innej ten sam implant na duzo mniejsze chociaz pojemnosc to juz spora.
Dziewczyny, wolicie implanty anatomiczne czy okrągłe i dlaczego? 🤔 Dajcie znać tutaj: https://forum.estheticon.pl/powiekszanie-piersi-augmentacja/anatomiczne-czy-okragle-43576 😀
Na pewno wyjdą piękne ?
Przy większych piersiach mała różnica nie rzuca się tak bardzo w oczy. Powodzenia ?
Jejku naprawdę masz piękne piersi powiem Ci ze nie wiem czy brać większe mnie w zupełności takie jak Twoje wystarczą będę przeszcześliwa jak będę miała takie efekt ??? mam asymetrie i w większą pierś mam mieć 245ml A w mniejszą 295ml albo 345ml Pani doktor sama dobierze tak żeby były jak najrówniejsze. A masz zdjęcie przed operacją? Wydaje mi sie ze jeśli u mnie 295ml miałoby wyglądać jak Twoje 290 to będą cudowne ?
Cześć Iwonaaa jak teraz Twoje piersi wyglądają po takim czasie od operacji ? Jesteś zadowolona z efektów z rozmiaru? Ja mam mieć 245ml 295ml anatomiczne ale zastanawiam się czy nie wziąć 295ml 345ml
A ile masz teraz w biuście?
Kupowałam już w różnych sklepach. Nie w jednym i zawsze mam albo 65 H albo 70 G. W esotiq nie ma dla mnie rozmiaru ?
Dokładnie w esotiq jakieś 2rozm zawsze jest więcej.
Ja kupuje rozm E czasami F A tak naprawdę uważam że mam między C/D.
Bo rozm liczy się szer w biuscie minus szer pod biustem i wtedy jest rozm.
Chociaż i to nie daje identycznych rozm ponieważ jedne są pełniejsze z góry inne mniej przy anatomicznych.
Tak mi się wydaje
Usunęliśmy ten post zgodnie z prawem do usuwania danych.
Ja ma 175cm 65kg 72cm pod biustem 380cc i też nie są duże. Takie C/D
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.