Mam 57 lat i wzrost 160 a waze 103 kg.chcialabym zalozyc opaske zoladkowa,czuje sie bardzo ociezala,bola mnie nogi i brzuch ktory mi przeszkadza. Prosze o pomoc. i pytanie; ile kosztuje taki zabieg? Z powazaniem:Danuta
Klinika Chirurgii Mazan
ul. *********
Telefony kontaktowe: *******
telefony stacjonarne: *********
Plus GSM: ******
*********** prowadzący Dr n.med. Grzegorz Kowalski
Klinika Chirurgii Mazan
ul. **********
Telefony kontaktowe:
telefony stacjonarne: ******
Plus GSM: ************
czy bolalo po operacji ja sie czulas
Witam jestem Daria mam problem z moją córką jest otyła waży prawie 80 kg ma 165 cm wzrostu ma 15 lat , myślałam o tej opasce ale obawiam się że to będzie drogie niestety nasza sutuacja finansowa jest niezbyt ciekawa, poza tym gdzie moge znaleźć taką klinike by zrobić zabieg ?
Miała liczne komplikacje, po roku od założenia byla 2 razy operwana-ropnie na bliźnie ooeracyjnej, zainfekowano mi port podczas zaciskania opaski i znowu zanieg-ewakuowano mi zainfekowany, a na drugi dzien znowuzabiegi założono mi nowy. Z 90 kg schudłam na 78 (pierwsze 10 kilo to bezpośrednio po operacji, z bólu) Polecam, tym którzy mają więcej szczęścia ja go nie mam. poza tym ciągle czuję uwieranie portui podrażnia mi to skórę.
Pozdrawiam
do agnieszki ja ma mieć zabieg w bielsku 23 03 proszę napisz czy jesteś zadowolona ile schudłas i w jakim czasie pozdrawiam
witam; jestem zaineterowana rozmowa z pania na temat opaski łódz
Miałam tam zabieg 22 maja 2012. Klinika Super!!!Obsługa Super!! Lekarz operujący dr Donocik. Rewelacja. 100% polecam. Dziś mogę powiedzieć, że jestem prawie szczupła. Jestem pod stałą kontrolą dr. Donocika, który okazał się człowiekiem ponad miarę, zresztą jego żona chirurg też. Pozdrawiam obsługę Eurokliniki, a zwlaszcza szefową pielęgniarek, jeszcze takiej opieki nie widziałam i takiego ludzkiego podejścia, nawet do moich nałogow!!!!
witaj wysłałam ci wiadomość na forum
bardzo prosze o pomoc jaki szpital prywatny jest naprawde dobry poniewaz boje sie i chciałabym wiedzieć który wybrać. błagam o pomoc
zarejestrował sie tam mój nick to agata35 pozdrawiam
witaj zalogowałam sie tam po nickiem agata35
Witaj a może wchodziłaś na tą stronkę co ci pisałam
tam wchodzisz na forum , póżniej załuz(nowe) konto zarejestruj się
ok bede czekała
Hej ja też miałam sleeve
odezwę się wieczorkiem
ja też miałam sleeve
odezwę się wieczorkiem
ja tez miałam sleeve
odezwę się wieczkorkiem
Eho podam mój mail i jesli bedziesz miał(a) ochote mi powiedziec to napisz bede czekała ********** pozdrawiam
wiesz co ale ja mysle o metodzie sleeve nie o opasce
Chirurgiczne Leczenie Otyłości - **************
wchodziłam na ta strone faktycznie nie mozna się zalogować musisz spróbować pózniej
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.