kochani -powiedzcie czy w Polsce można całkowicie za darmo poddać się zabiegowi założenia opaski na żołądek ,a jeśli można to gdzie konkretnie---niestety nie stać mnie na tak kolosalne pieniążki jakie życzą sobie lekarze w prywatnych klinikach --,a opaska jest mi bardzo potrzebna to moje ostatnie koło ratunkowe -może ktos mi pomoże --mój e-mail ******** piszcie do mnie
Witam! Proszę napisać czy się Pani z operowała i czy w Łęcznej? Pozdrawiam!
Olu - zacznij od tegularnych wizyt w fitness klubie i zmiany nawyków zywieniowych.Warunkiem przeprowadzenia zaboegu jest samodzielne schudniecie pow. 10% masy ciała.
Hej widzę ze miałaś zakładana opaskę w 2013 roku i jak było jak jest?
Cześć jestem Ola co raz częściej myślę o takiej operacji Ale nie wiem od czego powinnam zacząć? Mogłabyś opowiedzieć krok po kroku ?
Witam
Kto miał już z Was zabieg w Łęcznej koło Lublina?
hej, miałam operacje opaskowania w lipcu 2012, szukam osoby która też jest po operacji chciała bym pogadać o wynikach itp ja puki co schudlam jakies 35kg i nie mam jeszczee dociśnietej opaski, obecnie mam doła bo waga stooi i nie spada :(
Witajcie jestem z Poznania termin operacji zalozenia opaski mam na 22 kwietnia chetnie pomoge zainteresowanym jak wszystko pozalatwiac Jak juz bede po to napewno napisze
byłe w polanicy i wszystko jest na dobrej drodze .nie zapomnę że jako pierwszy napisałeś Jurek .
Witam czy może mi ktoś podać adres szpitala gdzie wykonuje się takie zabiegi refundowane przez NFZ w Warszawie?
Witam mam pytanie co muszę zrobić żeby dostać się na takie badanie jaki był koszt tej operacji czy długo się czeka Proszę o kontakt ********** DZIĘKUJE !!!
Witam jestem z Zakopanego bardzo chce założyć opaske ale nie wiem od czego zacząć proszę pomuszcie dziękuje pozdrawiam!!!!!!
Do Monia2800 tak ale z chorobami towarzyszącymi
do beruszka3 Witam ja mam 33lata i mam ten sam problem tylko moje bmi jest 37.5 i nie mam cukrzycy ale nie jem duzo poprostu diety nie pomagaja dwa trzy kilo i staje waga katorga tez szukam pomocy i czytam wszystko pozdrawiwm
do ARKAWROC dzieki bardzo ale czytalam na forum tez ze od 35 bmi juz mozna sie starac na opaske
napiszcie co sie stało w tej łodzi bo nic nie moge znalesc
marne szanse operacja jest powyżej 40 BMI , kontaktu szukaj na ***********
monia28800 mam bmi 37.5 i bardzo mi to potrzebne po urodzeniu dzieci jestem otyla i ciezko dajcie namiary
Bierz sie Jerzy do roboty tak jak pisalismy w mailach
jerzy świdnica -zbieram się w siły
Witam! Najbliżej gdzie szukać to Polanica Zdrój. Specjalistyczne Centrum Medyczne gdzie przyjmuje dr Szymański. Można zadzwonić i umówić się na konsultację, doktor bardzo miły i pomocny. Ja ma termin zabiegu zaplanowany na maj i już nie moge się doczekać. Pozdrawiam Aga
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.