Tragedia dolnego piętra twarzy.

Anonim
Min1
· Utworzono: 3 lut 2025 · Ostatnia odpowiedź 4 lut 2025

Witam, szukam dla siebie odpowiednich zabiegów medycyny estetycznej lub operacji plastycznych, które pomogłyby z dolnym piętrem mojej twarzy. Mam dopiero 21 lat, a moja twarz wygląda bardzo staro. Może mieć na to wpływ wada zgryzu, leczę się aparatem ortodontycznym, aczkolwiek moja ortodontka powiedziała, że nie będziemy w stanie skorygować nim calkowicie mojej wady zgryzu. Czy jest jakakolwiek możliwość na zamaskowanie tych wad? Kwasu hialuronowego się boję przez migracje oraz fakt, że zostaje on w twarzy, nie rozpuszcza się. Z góry bardzo dziękuję za wszelakie naprowadzenia, w którym kierunku moglabym iść. Myślałam w moim przypadku nad Radiesse oraz implancie brody. Co sądzicie o implancie brody? Również myślałam o usunięciu poduszek bichata, ale czy to w moim przypadku nie będzie złym posunieciem i jeszcze bardziej nie cofnie mi twarzy do tyłu?

2 komentarze

Reklama
  • Anonim
    Carmen
    4 lut 2025

Hej. Zadaj to pytanie może w zakładce 'zapytaj specjalisty'. Jest szansa, że ktoś kompleksowo ogarnie temat

• Anonim
    Min1
    3 lut 2025

Więcej zdjęć

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać