Spadek ochoty na seks przy tabletkach antykoncepcyjnych

Anonim
Selverta
Rybnik · Utworzono: 31 lip 2024 · Ostatnia odpowiedź 22 sie 2024

Witam. Czy ktoś również dostrzegł u siebie taki problem? Dodam,że z tabletek nie zrezygnuje bo biore je dla uregulowania cyklu. Niestety nie mam ochoty na seks... Jest to najlepszy sposób na antykoncepcję z jednego powodu... Po prostu mi się p nich nie chce. I co mam robić? Maż się denerwuję, ja również. Moze są jakieś suplementy na polepszenie ochoty>

7 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    VolvoGets
    22 sie 2024

Poczytaj sobie o libido therapy - właśnie te obecnie przyjmuje i ogólnie powiem Ci,że fajne ! Tylko trzeba brać je regularnie bo jak nie bierze sie regularnie to nie ma takiego efektu. Zamawiałam przez internet, nie wiem czy jest w aptekach stacjonarnych...Musiałabyś poszukac bo naprawdę się nie orientuję.

• Anonim
    Juanta
    19 sie 2024

Weźcie sie tutaj nie nabijajcie bo sama również mam ten problem :P Z tymże tabletek osłonowych przy antykoncepcji jeszcze nie stosowałam bo opinie są różne. Niektóre dziewczyny na forach piszą,że im pomogly ale niektóre,że nie.

• Anonim
    Manianka
    14 sie 2024

Mi się równiez nie chciało. Po jednych tabletkach, potem zmieniłam na drugie, trzecie i każde powodowały u mnie takie działanie. poza tym jestem pewna,ze nie chcę już więcej dzieci ( mam 2 i wystarczy) tak wiec tabletki są dla mnie najwygodniejsze Stosując prezerwatywy za bardzo się stresowałam tym,że jednak będzie jakie ryzyko ciąży Autorko od jakiego czasu biorę LIbido Therapy. Przetestowałam kilka środków na wspomaganie ochoty i te są najlepsze. jeszcze niezłe były Harmonella ale libido therapy mają lepsze działanie. Są to tabletki osłonowe.

• Anonim
    Depresjana
    13 sie 2024

zastanów się nad zmianą tabletek np na ring dopochwowy, po tabletkach tyłam, libido zero, zmieniłam na ring i po pierwsze żadnych skutków ubocznych, po drugie nie trzeba pamiętać codziennie, tylko raz na 3 tyg, jest praktycznie niewyczuwalny, nie ma ryzyka, że jak np zwymiotujesz, to skuteczność spada Wypróbowanie libido therapy też nie jset złym pomysłem, ja nie brałam ale już czytałam tutaj na forum, ze kilka dziewczyn pisało,ze brało.

• Anonim
    Tojaanna
    8 sie 2024

Moze tez byc ze masz zle dobrane tabletki i jak zmienisz na inne to nie bedzie problemu.

• Anonim
    Agula288
    6 sie 2024

Tez tak mialam i zrezygnowalam z tabletek. Jest cos na apetyt ale czy dziala to nie wiem. Zapytaj w aptece. Slyszalam ze tabletki takie jak stimea czy libido therapy mogą pomóc ale sama ich nie bralam.

• Anonim
    Juanta
    5 sie 2024

To hormony więc nie jest dziwne, że zaburzają popęd. Zmień antykoncepcje na taką z mniejszą ilością hormonów lub w ogóle na mechaniczna

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać