Problem z wilgotnością pochwy

Anonim
Agula288
Warszawa · Utworzono: 13 sie 2024 · Ostatnia odpowiedź 23 sie 2024

Hejka kochane, jestem przed okresem i zauważyłam, ze pochwa juz nie jest tak bardzo wilgotna jak w połowie np cyklu. Jak sobie z tym radzicie? Czy to cos niepokojącego.

Może któraś też tak miała i coś doradzi

6 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    Depresjana
    23 sie 2024

Zasada działania jest podobna ponieważ oba środki mają polepszyć odczucia intymne. Jednak nie mogę tutaj napisać,że jest to to samo. Bo nie jest. Durex intense daje naprzemienne uczucie zimna i gorąca. Libi gel z kolei zwiększa ukrwienie narządu intymnego tak wiec każdy dotyk odczuwa się 5 razy mocniej. Jak dla mnie wygrywa libi gel. Bo nie dośc, że jest przyjemniej to jeszcze jest większy i wychodzi o wiele taniej.

• Anonim
    Agula288
    22 sie 2024

Czy ten libi gel mozna traktować jak durex intense? Bo durex intense mi sie podobał ale jest taki mały i taki drogi, że szczerze powiedziawszy nie wiem czy ponownie go sobie kupię.

• Anonim
    Depresjana
    22 sie 2024

Jest ich wiele. Polecam głónie te na bazie wody. Nie uczulają, poza tym można stosować je również z prezerwatywami. Najlepsze są:
    be lover - żel dostępny jedynie przez internet, ale daje bardzo dobre nawilżenie
    libi gel - żel z niespodzianką. Bo oprócz nawilżenia zwieksza odczucia intymne. Środki zawarte w tym zelu zwiększają ukrwienie pochwy i sprawiają,ze kobieta ma o wiele lepsze odczucia
    ewentualnie klasyczny niebieski unimil

• Anonim
    Agula288
    22 sie 2024

Normlanie nie miewałam problemów z nawilżenie, jednak od czasu jak biorę tabletki to mam. Jakie zele konkretnie polecisz?

• Anonim
    Juanta
    19 sie 2024

Przed okresem suchość u mnie to norma. Używamy wtedy żeli nawilżających i to pomaga.

• Anonim
    Depresjana
    14 sie 2024

Nie jest to nic niepokojącego. Wiele kobiet tak ma (szczególnie jeśli biorą tabletki antykoncepcyjne).
    Polecam środek nawilżający w postaci żelu.

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać