Powikłania po hialuronidazie

Anonim
Mikunia11
Toruń · Utworzono: 19 paź 2024

Dzień dobry, poszukuję odpowiedzi na to, co może mi być. Około 2 miesiące temu miałam wykonywany zabieg dentystyczny na dole z lewej strony. W międzyczasie miałam też wykonywane zabiegi hialuronidazy w brodzie (jakaś część kwasu nadal tam została). Pewnego dnia obudziłam się i w miejscu gdzie teoretycznie było podawane znieczulenie, przy dotyku czułam drętwienie wargi. Po czasie zaczęło się pieczenie które rozniosło się na całą okolicę ust, nawet na górną wargę (usta wypełniane kwasem ha około rok temu). Czuję że skóra/nerwy są podrażnione. Byłam już u lekarzy med. estetycznej jednakże nikt nie jest w stanie mi powiedzieć co mi jest, a problem trwa do dziś. Na skórze nie ma widocznych śladów podrażnienia, dlatego lekceważą problem. Byłam też u neurologa który stwierdził, że może to podrażnienie nerwów, ale pewien nie jest. Jednak czy trwałoby to aż tyle i aż tak bardzo doskwierało? Dlaczego właściwie tak się to zadziało? Dodaję post tutaj, bo może chociaż tutaj ktoś mi pomoże.

0 komentarzy

Reklama

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać