Nieoperacyjne sposoby powiększania piersi

Manianka
Kraków · Utworzono: 9 mar 2026 · Ostatnia odpowiedź 16 mar 2026

Od zawsze mam na tym punkcie bardzo duży kompleks. Mam bardzo małe piersi , które dodatkowo po ciąży obwisły. Totalnie straciły jędrność . Operacji się trochę boję i nie mam za bardzo pieniędzy. Chciałaym sie dowiedzieć czy ktoś z Was próbował kiedyś może nieoperacyjnych sposobów na powiekszanie biustu.. Tabletek albo kremów. Czy coś okazało się chociaż w niewielkim stopniu skuteczne ?

2 komentarze

Reklama
  • Manianka
    16 mar 2026

Oj o takim powiększeniu to ja nawet nie marzę. Ale aby chociaż troszkę się udało. Chyba gdiześ czytałam o tych tabletkach ale nigdy jeszcze nie miałam okazji aby spróbować. Czy sama brałaś? Czy wystąpiło u Ciebie jakieś powiększenie ?

• Jul42
    13 mar 2026

Zależy ile chcesz powiększyć. Jeśli z rozmiaru A do rozmiaru D to na pewno nie ma szans.... Za to myślę,,że spokojnie można otrzymać powiększenie na poziomie jednego rozmiaru oraz ujędrnienie. Na ujędrnienie proponuje kupić sobie jakiś dobry krem w drogerii. A na powiększenie polecana jest kuracja tabletkami ***

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać