Jakie najlepsze żele intymne

Win2
· Utworzono: 3 kwi 2026 · Ostatnia odpowiedź 16 kwi 2026

Czym się kierować przy zakupie żeli intymnych i na co zwracać szczególną uwagę ? Mianowicie od jakiegoś czasu biorę tabletki antykoncepcyjne a jak wiadomo moga powodować one wysuszenie pochwy i chciałabym kupic sobie coś nawilżajacego. Jednoczesnie widziałam, ze są żele które są smakowe albo które ponoć mają poprawiać wrażenia. Co polecicie?

6 komentarzy

Reklama
  • Ann395
    16 kwi 2026

Ale który? Libi gel? Sama ostatnio zamawiałam przez internet w sklepie intymnosc . pl

• Nat177
    16 kwi 2026

Dziewczyny a gdzie można kupić ten żel?

• gripta
    gripta
    15 kwi 2026

Sama również nie przepadam za rozgrzewajacymi żelami intymnymi bo takie żele równiez mnie pieką. Szczególnie jak jest jakieś podrażnienie ale sam ***gel taki nie jest. Uwrazliwia okolice intymne ale jednocześnie nie powoduje pieczenia. Z tej wazeliny to lepiej zrezygnuj. Będzie niezdrowa, poza tym nie mozna jej uzywać razem z prezerwatywami. Kup sobie lepiej be **, o którym tutaj wspominają wcześniej.

• MirelaSiedlecka
    15 kwi 2026

Sam aktualnie używam po prostu wazeliny ale pewnie coś sobie zamówię. Przetestowałam **intense i jest kiepski :( Piecze.

• gripta
    gripta
    14 kwi 2026

Be**** tak jak wspomina tutaj koleżanka powyżej jest bardzo dobry. Zdecydowałam się a niego m.in z tego powodu, że zawiera składniki klasy farmaceutycznej i naturalny ekstrakt z korzenia lukrecji, która chroni przed podrażnieniami, pieczeniem i usuwa świąd. Z lubrykantami nie ma co eksperymentować, trzeba sięgać naprawdę po sprawdzone żele intymne. Drugim sprawdzonym jest libi gel. Poprawia odczucia intymne ponieważ zwiększa odczucia okolic intymnych i w porównaniu do ***intense wypada o wiele lepiej.

• Juanta
    10 kwi 2026

Taki, który ma w sobie jak najmniej chemii i parabenów. Zrezygnowałabym również ze wszystkich zapachowych gadżetów, ponieważ to zazwyczaj substancje zapachowe i barwiąca uczulają i podrażniają. Wiadomo, jeśli mówi się o żelu intymnych to i mówi się o miejscach intymnych, warto wybrać lubrykant na bazie wody. U mnie sprawdził się be lover. Nie jest tak dostepny jak unimil czy durexy bo zamawia przez internet ale o wiele bardziej wydajny oraz daje lepszy poślizg.

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać