Jak wyleczyć łuszczycę skóry głowy?

Anonim
Juanta
Warszawa · Utworzono: 21 maj 2025 · Ostatnia odpowiedź 22 maj 2025

Zmaga się ktoś z was z łuszczycą skóry głowy ? Chętnie posłucham czego używacie i co wam służy .. /płyny i maście które używam od bardzo dawna aktualnie nie pomagają

Ogólnie chętnie przyjme porady do diety i kosmetyki

3 komentarze

Reklama
  • Anonim
    Gornicki
    22 maj 2025

nie farbuje właśnie od dłuższego czasu .. zdążyło się parę razy ale w sumie nie widziałam wpływu na łuszczycę :) Zamówiłam sobie ten psorisel, mam nadzieję, że pomoże.

• Anonim
    Berenika_Wi_niewska
    22 maj 2025

A farbujesz włosy? Jak tak to używaj farby bez amoniaku. Swedziala mnie głowa , łuszczyla się, a teraz po zmianie farby
    Plus odpowiednia pielęgnacja, polecam kosmetyki z dziegciem, seria Psorisel też jest bardzo dobra.

• Anonim
    Agula288
    22 maj 2025

na mnie nic nie dzialalo. zadne masci, plyny. nic. ale odkad kapie sie w wodzie z sola z morza martwego to luszczyca znika szybciutko! plus kupiłam sobie ostatnio szampon i płyn psorisel i wydaje mi się,ze równięż stan skóry głowy się poprawia

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać