Hiszpańska mucha czy ktoś miał do czynienia

Anonim
SaseMele
Wrocław · Utworzono: 22 maj 2024 · Ostatnia odpowiedź 27 maj 2024

Hej! Czy ma ktoś doświadczenia z ww specyfikiem ? ;-) chce trochę podkręcić atmosferę w sypialni bo przez ostatnie miesiące (dużo stresu i problemów) troszkę zaniedbaliśmy z mężem te sprawy ;( kupiłam kiedyś na allegro ale to jakaś tania podróbka, macie jakieś konkretne sklepy gdzie mogę kupić bezpieczne?

3 komentarze

Reklama
  • Anonim
    gripta
    27 maj 2024

O rany, poszukaj sobie sama. Allegro, ceneo, sklepy internetowe..... Sex elixir to nie seria różnych hiszpańskich much ale jednak hiszpańska mucha pod taką właśnie nazwą. Może się wydawać trochę droga, ale wystarcza wbrew pozorom na sporo.

• Anonim
    Manianka
    27 maj 2024

No ale autorka pyta się gdzie kupić. Fajnie,ze polecasz ale gdzie kupić aby kupić oryginalna i nie zostać oszukanym.

• Anonim
    gripta
    27 maj 2024

Nie patrz się konkretnie na sklepy ale na to jaki jest to specyfik. Jesli widzisz coś w cenie 10-15 zł to z góry założ,że jest to podróbka poniewaz nikomu nie opłacałoby się produkować specyfiku własnie w takiej niskiej cenie. My wypróbowaliśmy dwie hiszpańskie muchy. Pierwsza tania, trochę się zawiedliśmy ale któregoś dnia wyczytałam na forum, że dziewczyny polecały sobie sex elixir. Zamówiliśmy sobie właśnie tę hiszpańska muchę i zdecydowana różnica. Nie wiem jak to działa ale rzeczywiście moze nakręcić na super seks :)

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać