Witam Miesiąc temu miałem zabieg metodą laparskopii. Od tego momentu nie mogę spojrzeć na swoje ciało w lustrze, dotknąć swojego brzucha. Czuje po prostu obrzydzenie do swojego pępka. Myślałem, że z czasem to minie, ale obrzydzenie tylko zwiększa się każdego dnia. Myślę o tym gdy idę spać i gdy wstaje. Czy jest w ogóle możliwość przywrócenia wyglądu samego pępka do dawnego stanu? Dodaje zdjęcia przed i po, myśle że łatwo rozróżnić które jest które
Dziękuje
To musisz zadać pytanie w sekcji ZAPYTAJ SPECJALISTY.
Jest taka sekcja, gdy się zalogujesz.
Tam wklej to, co opisałeś tutaj i dodaj zdjęcia.
Tam odpowiadają lekarze właśnie.
Rozumiem, ale ja nie potrzebuje ocen estetycznych mojego pępka. Fajnie też, że widziałaś gorsze.
Nie wiem też czy lekarz to spaprał czy nie, nawet w gruncie rzeczy nie chce dochodzić żadnych roszczeń.
I tak, na forum być może doradzą mi osoby które odpowiedzą na zadane przeze mnie konkretne pytanie czy TEN STAN da się poprawić i mam nadzieję, że następne ewentualne odpowiedzi będą w tym temacie a nie jakiś dywagacji.
Skoro miałeś zabieg z naruszeniem skóry to wiadomo, że nie wracasz do stanu sprzed. To tak jak laski, które powiększają cycki i lekarz musi zrobić cięcie, żeby włożyć implanty a one potem się dziwią, czemu mają blizny 🤔.
Natomiast jeśli u Ciebie jest coś nie tak to przecież możesz się umówić do lekarza na wizytę, który wykonywał zabieg i dochodzić swoich roszczeń.
Najlepiej jednak, żebyś skonsultował to z innym lekarzem jeszcze, czy wg jego opinii zabieg został wykonany poprawnie.
Potem uderzaj do tego, który to robił i powiedz mu, że Ci sprdlił pępek.
My na forum nic ci nie doradzimy.
Ja ci tylko napisałam, że widziałam tragiczne deformacje po operacjach a Twój pępek na ich tle wygląda normalnie.
To jest według Ciebie normalne? Miałem okrągły wklęsły pępek który zostal zszyty w środku więc jest w poprzek. Jak to ma się zagoić? Coś co było okrągłe a stało się ukośne nie wygląda normalnie, przynajmniej nie dla mnie.
Pępek goi się do 6 miesięcy przecież.
Poza tym, Twój PO wygląda normalnie.
Nie wiem, czego Ty chcesz.
Opuchlizna po operacji utrzymuje się do 2 miesięcy, więc wiesz
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.