Gratulacje! 😁
Mamy dobrą wiadomość – od dzisiaj cieszysz się statusem VIP, czyli Wyróżnionego Użytkownika Estheticon. Wiesz, co to oznacza? Odpowiedź jest prosta! To znaczy, że spośród tysiąca użytkowników i użytkowniczek Estheticon jesteś jednym lub jedną z tych naprawdę wyjątkowych.
Od teraz masz koronę 👑 obok Twojego loginu, co oznacza, że zostałeś/aś VIPem i w związku z tym od teraz będziesz cieszyć się nowymi przywilejami.
✔ Od teraz możesz skontaktować się bezpośrednio z moderatorami społeczności (czyli ze mną ☺), aby poinformować użytkownikach, naruszających Regulamin Społeczności.
✔ Jako pierwszy/a będziesz dowiadywać się, co nowego.
✔ Będziesz miał/a możliwość powitania nowych użytkowników społeczności, którzy szukają informacji o zabiegu, któremu się poddałeś/aś lub który chcesz wykonać. Dlatego też będziesz mógł/mogła im doradzać i pomagać w znalezieniu informajci i pomocy.
👉 Dawaj z siebie 100%, aby pomóc innym użytkownikom Estheticon!
1️⃣ Dodaj zdjęcie profilowe 📷
2️⃣ Opisz swoją historię TUTAJ
3️⃣ I najważniejsze - przedstaw się w komentarzu 👇 Chcemy Cię poznać!
Nikt na forum VIP nie udziela się:)
Hej. Jestem Diana opisałam swoją historię na swoim profilu, pozdrawiam
Katarzyna, dzięki za przyjęcie do grupy vip, nie wiem, czym zasłużyłem :)
Cześć, jestem po zabiegu powiększenia penisa. Chetnie coś doradzę lub odradzę :)
Agnieszka:) Wyglądają świetnie:)
Witajcie. Jeszcze nie jestem szczęśliwą posiadaczką nowych piersi, ale już bliżej, niż dalej. Wciąż mam mnóstwo pytań i wątpliwości. Zadając pytania lub odpowiadając innym, możemy bardzo pomóc. Zachęcam do udzielania się na forum. Jak tylko przejdę zabieg, opowiem Wam moją historię. :)
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.