Jeśli ktoś miał zabieg transplantacji włosów byłbym zobowiązany za informacje W szczególności poszukuję opini o lekarzach gabinetach gdzie takie operacje są realizowane, na co należy zwracać uwagę czego unikać itp. kwestie. Także czy zabieg taki ma sens w przypadku niezbyt dużego ubytku włosów. Dzięki za wiadomości, Antuan
polecam do wykonania zabiegu dr Łukasza Buczka z kliniki Hair Care Clinic. Młody specjalista, zespół z ogromnym doświadczeniem w transplantacji metodą FUE, miałem wykonany zabieg powyżej 4 tys graftów - w Polsce nikt nie chciał się podjąć tak dużego zabiegu, a w Hair Care Clinic się udało. Cały zespół pracuje bardzo szybko i sprawnie i podejmują się "ciżekich" przypadków:)
Dzień dobry,
Jak się zmienia obrazek? Nie jestem kobietą.
Pozdrawiam serdecznie,
Marian Tompski
Dzień dobry,
Polecam Clinic For You I lekarza Sławomira Pyziaka. Bardzo dobra i profesjonalna robota. Efekty zadowalające, gładki proces kwalifikacji do zabiegu.
Pozdrawiam Serdecznie,
Marian Tompski
Wiem, że transplantacje włosów za pomocą robota Artas iX sąwykonywane w klinice medycyny estetycznej Elite w Warszawie. To ponoć jedna z najnowocześniejszych metod przeszczepu włosów, a przez to, że czynności są zrobotyzowane, to ryzyko blizn i błędu ludzkiego jest wyeliminowane praktycznie do minimum. Czytałem, że to urządzenie działa w oparciu o W oparciu o algorytm sztucznej inteligencji.
Nie miałam, ale w moje rodzinie jest osoba, która korzystała z takiego zabiegu. Powiem Ci, że efekt jest fenomenalny. On robił kilka lat temu, a teraz metody przeszczepu włosów są jeszcze lepsze. Nie wiem skąd jestem, ale w Warszawie jest klinika, która wykonuje zabiegi przy użyciu nowoczesnego robota Artas iX. Klinika Elite wykonała już wiele takich zabiegów i z tego co się orientuję to w krótkim czasie możesz odzyskać piękne włosy. Popatrz zresztą u nich na stronie - są zdjęcia jak to wygląda.
Właśnie się zapisałem na konsultacje. Przyznam, że zachęciły mnie opinie i metoda jaką stosują. Zabieg nie pozostawia śladów i bardzo szybko mija okres rekonwalescencji.
Zgłębiłam temat na stronie kliniki Elite i przyznam, że efekty wyglądają imponująco.
Mój brat planuje właśnie przeszczep włosów. Muszę mu podsunąć wizytówkę z Elite. Myślę, że się skusi bo jest jeszcze młody a już w znacznej części bez włosów.
Dla kobiety brak włosów a już tym bardziej łysienie, to bardzo trudny temat. Ja się bardzo wstydzę i zawsze zasłaniam to opaskami lub chustami. Słyszałam właśnie o klinice elite i zapisałam się już na konsultację.
Teraz przeszczep włosów wykonywany jest o wiele krócej a efekty są bardzo szybko. W Klinice Elite na Wąwozowej jako jedni z nielicznych wykonują przeszczepy specjalnym robotem.
Mąż borykał się z problemem wypadania włosów od młodego wieku . Zdecydował się na zabieg u dr Tomasza Mierzwińskiego w Krakowie. Jest mega zadowolony. tak że polecam
Witam, dużo informacji w trakcie poszukiwań najlepszej kliniki znalazłem pod tym linkiem -> xxxxxxxxxxx Skorzystałem z darmowej konsultacji, zaraz po obejrzeni kilku filmików na youtubie, gdzie ich pacjenci relacjonują cały zabieg oraz późniejsze efekty. Jeśli ktoś jest zainteresowany linkami do filmików służę pomocą :)
Przeszczep był robiony w MD MEDMIX w Bielsku Białej, opinie maja bardzo dobre, koszt transplantacji to 7 500,00 zł za 1500 grafów.
W jakiej placówce robiłaś przeszczep i jaki był koszt jeśli można wiedzieć ?? Ja jestem teraz po drugiej ciąży włosy wypadają mi garściami mam przerzedzoną cały czubek głowy nie mogę mieć rozpuszczonych włosów. Zastanawiam się czy te włosy po przeszczepie nie wypadną...
Jestem po przeszczepie nie cały miesiąc więc na efekty trzeba jeszcze trochę poczekać, przeszczepili mi 1500 grafów, tez miałam wypadanie andogrenowe. Na razie nie jest ciekawie :(( po przeszczepie strasznie zaczęły wypadać moje włosy (ponoć szok po zabiegowy).Do tego wszystkiego wygolili mi pół głowy z tyłu, więc tył głowy mam łysy, a miały być golone tylko paski do przeszczepu.
Żeby wrócić do pracy musiałam kupić dopinki . Anna
Witam szukam kobiet które zdecydowały się na przeszczep włosów mam wypadanie androgenowe włosów i zastanawiam się nad tą opcją .... Jakie efekty są po takim zabiegu
Polecam metodę mikro hair.
ja za to SAFER. z tego co mi sie udalo znalesc, to najlepsza w tym momnecie metoda. ja sie wybieram własnie na nią. a gabinet - Osteomed w Krakowie.
Polecam metodę mikro hair
witam. CZy ja również moglbym dostać zdjęcia przed i po?
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.