proszę o wycena i ofertę przeszczepu włosów, preferuję metodę FUT, gdyż nie chcę golić głowy
Z tego co wiem, to chyba od 15 tys. jakoś kosztuje, przynajmniej w Elite tak widziałam.
No raczej trzeba w takim wypadku poczekać. W ogóle na odrost włosów po przeszczepie troche się czeka, ale za to potem jaki efekt ;) A czym miałeś robiony zabieg? Tzn. ręcznie czy np. za pomocą robota? Tak jak np Artas IX?
Wszystko zależy od tego, jaką metodą masz robiony ten zabieg. Bo jest np. zabieg robiony za pomocą robota Artas IX jak np. w klinice Elite.
Dużo kasy, poważna decyzja, ale według mnie jak ktoś nie może pogodzić się z utratą włosów, to jest to gra warta świeczki. Szczególnie, że współczesna medycyna daje duże możliwości, jeżeli chodzi o transplantację włosów.
Około dwudziestu tysięcy trzeba zapłacić za taką transplantację
Jaka jest cena przeszczepu włosów metodą Artas? Słyszałam o niej wiele pozytywnych opinii.
Witam ponownie czy możesz przesłać mi zdjęcia przed i po zabiegu ************
Dzień dobry,
Do metody FUE nie trzeba golić całej głowy.
Pozdrawiam,
Piotr Turkowski
Gacek ,,,pewnie że mam zdjęcia PRZED ,W DNIU ZABIEGU i AKTUALNE czyli PO:):):) myślę że nie jestem jedyny który tak postępował(mam na myśli foty) po przeszczepie przestałem używać jakichkolwiek "cudownych środków".....Szczerze , Gacek .. zamiast wyrzucać pieniądze w błoto to wolałbym odłożyć kasę i raz w roku iść na mezoterapie z użyciem osocza bogatopłytkowego.Tak czy siak fajnie byłoby jakby powstało coś naprawdę konkretnego no ale .... swego czasu zanim postanowiłem zrobić przeszczep robiłem wcierkę z soku z czarnej rzepy.Poczytaj o tym naprawdę warto no i wydatek to dosłownie pare groszy.Pozdro
Witam czy masz jakieś zdjęcia przed i po zabiegu i czy nadal stosujesz loxon 5 co myślisz o palmie Sabałowe bo są różne opinie
Witam ponownie. Więc robisz dokładnie to co i ja robiłem....przyznam że trochę to trwało. Gacek ,wiesz że to działa do póki stosujesz? a najgorszy moment kiedy postanawiasz to odstawić i BAM!!!spotkanie z rzeczywistością.. Tak ,byłem na takim zabiegu .A dokładniej był to mój drugi zabieg(długo by opowiadać ) Ważne że jest ok Koszta są uzależnione od ilości potrzebnych graftów ... w moim przypadku było to 2000 szt , cena około 7zł sztuka;) Naprawdę było warto!!
Witam ja nie byłem na zabiegu mam 27 lat i mam zakola narazie stosuje
Witam ja mam 27 lat i mam zakola nie byłem na zabiegu narazie stosuje loxon 5 i palmę sabołową a czy Ty byłeś na zabiegu i czy jesteś zadowolony i jakie były koszty
ok. :):)
Drogi Martinie,
usunęliśmy adres mailowy z Twojego posta. Zależy nam na prywatności naszych użytkowników. Wszystkie kontakty można wymieniać poprzez prywatne wiadomości.
Pozdrawiam serdecznie!
Emka
cześć gacek Pisze z zapytaniem .... czy Ty także jak i Ja jesteś po przeszczepie włosów czy dopiero się wybierasz??? bede wdzieczny za wiadomość
Adam000. Napisałeś metodą FUT?????? nie rób tego !!!! chyba że zawsze będziesz miał długie włosy z tyłu głowy!!?? bo blizna mimo zapewnień lekarzy jest widoczna!!! daj znać czy jesteś już po. To mó mail xxxxxxxxx@wp.pl Dzięki.
Witam a ile masz lat ja też mam takie zakola czy zrobiłeś ten przeszczep
Koszt zabiegu oceniam na 7000 zł. Zabiegi wykonuję wyłącznie metodą FUT.
Ostateczna ocena nastąpi w gabinecie.
Proszę o kontakt nr *********
Dr Juliusz Prandecki Klinika Przeszczepiania Włosów w warszawie
Oczywicie takie zakola do zakrycia mam dwa.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.