Witam, czy ktoś wie, jak się pozbyć wieków pod oczami? Mezo i osocze i inne pierdy nie działają, szkoda kasy i efektu brak. Byłam zapytać o kwas, ale wszyscy specjaliści mówili, że na worki kwasu się nie daje, bo blokuje przepływ limfy. Czym więc to zlikwidować? A może gdyby dać kwasu w górną część policzków to ukryłoby to worki?
Dzięki, kochana, wypróbuję więc ☺️☺️☺️
Inka mam ten sam problem , moja babcia miała takie wory sine że masakra , moja mama ma lekko i ja też. Więc geny. Wątroba i nerki u mnie czyściutkie (kuracje odkwaszające i naturalne suplementy i jeszcze odrobaczanie). Cała rodzinka u mnie tak ma, kuzynka znalazła sposób - płatki pod oczy i mówi że pomaga , często sobie je aplikuje. Ja spedzialam ostatnio po operacji w Czechach tam dwie doby i z bólu nie spałam, jedynie odlatywałam kiedy organizm był wycieńczony hehe i jak mój mąż mnie odbierał to się przeraził; jak Ty wyglądasz jakie masz wory pod oczami 🤣. Przyjechałam to miałam w zamrażarce płatki pod oczy z Lidla (5zl). Nie wierze w żadne kremy ale powiem Ci że trzymałam je godzinę albo i dłużej trochę i naprawdę wory znikły więc chyba raz w tygodniu będę sobie aplikować , już kupiłam znów. Pamiętaj żeby były zmrożone z poprzedniego dnia . Są w lidlu
Worków pod oczami*
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.