Jak usunąć efekty uboczne przy Profhilo?

Anonim
Lilkak
Gdańsk · Utworzono: 9 cze 2022 · Ostatnia odpowiedź 29 cze 2025

Witam, miałam podany Profhilo przez młodą kosmetolog, niestety efekt jest dla mnie zły. Mam z natury pełną twarz, teraz jest jeszcze gorzej, plus bardziej kwadratowa. Albo zostało to podane w złe miejsca, albo w ogóle nie powinnam tego robić bo jestem młodą osobą, chciałam zlikwidować chomiki. Mam mocną żuchwę - teraz jeszcze bardziej. Zabieg robiony niedawno, czy można całkowicie odwrócić efekty? Hialuronidaza, fale radiowe?

16 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    Luko
    29 cze 2025

Dr Wasiluk in Warsaw or Dr Kubik in Gdynia

• Anonim
    Dominika1991
    28 cze 2025

Aha wcale mnie nie pocieszyłeś :/ Ja muszę znaleźć kogoś w Polsce kto się podejmie pomocy

• Anonim
    Luko
    28 cze 2025

I had similar reaction from some doctors that nothing will be seen or that they see nothing on ultrasound. In Poland Dr Wasiluk was kind to try to help me but he didn’t dissolve under ultrasound. I had to go to see a Dr outside of EU who found deposits in ultrasound and dissolved it. I have ongoing swelling for a year now I hope that dissolving will help to stop it

• Anonim
    Dominika1991
    27 cze 2025

Ok znalazłam,wysłałam,
    Luko - chciałam zrobic usg ale stwierdzili ze i tak nic nie wyjdzie więc mnie wyprosili.

• Anonim
    Dominika1991
    27 cze 2025

Lillkak nie mogę wyszukać tej grupy na fb

• Anonim
    Luko
    27 cze 2025

Did you go for ultrasound if they can find any deposits?

• Anonim
    JolaKola
    27 cze 2025

Hifu i RF microigłowa zmniejszy masywność oraz dobrze ostrzyknąć żwacze

• Anonim
    Lilkak
    27 cze 2025

Znajdz na fb grupe Profhilo Complications

• Anonim
    Lilkak
    27 cze 2025

Dominika napisz do mnie, ten sam problem. Podaj kontakt

• Anonim
    Dominika1991
    27 cze 2025

Witam proszę o opinie ludzi którzy naprawdę mają pojęcie w tej sprawie , gdzie powinnam się zgłosić po zrobionym zabiegu PROFHILLO 4 lata temu do dzisiaj towarzyszy mi obrzęk czasem większy, czasem mniejszy , nie bolesny ale twarz nie prezentuje się najlepiej - jest to reakcja alergiczna albo na jakiś składnik konkretny, lekarz robiący zabieg umył rączki domyślam się że preparatu już dawno nie ma za to powinnam zrobić aby ta reakcja alergiczna w końcu zeszła, przyjmowałam leki na alergie różnego rodzaju niestety nie działają, przyjmowałam też sterydy przez tydzień czasu było pięknie po odstawieniu wszystko wróciło .... jestem bezradna

• Anonim
    Dominika1991
    27 cze 2025

x

• Anonim
    JolaKola
    10 mar 2023

Na szeroką żuchwę trzeba zrobić botoks żwaczy i lipolizę chomików

• Anonim
    Daria911
    16 sty 2023
    Najlepszy komentarz

Miesiąc dwa zejdzie? Ja się męczę już prawie dwa lata

• Anonim
    Monia38
    14 sty 2023

Ja tez miałam kiedyś ten zabieg i twarz zrobiła mi się tak sztucznie nalana, ale to się bardzo szybko wchłania więc musisz się przemęczyć - miesiąc, dwa, zejdzie

• Anonim
    MartaOstojska
    6 gru 2022

A czemu nie poszłaś do lekarza?

• Anonim
    MK44
    26 paź 2022

Też mam ten problem, walczę ze zmasakrowanym owalem twarzy po kilku wolumetriach i wypełnianiu bruzd nosowo wargowych. Metodą są masaże (kobido ale nie tylko) i kosmetyki rozluźniające. Polecam kanał na YT 'Azjatycki Cukier' dziewczyna ma ogromna wiedzę

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać