Dzień dobry, co państwo myślą o korekcie nosa kwasem hialuronowym? Mam garba i chciałbym go zniwelować - dużo osób go wykonuje, niestety niektórzy kosmetolodzy nie polecają z uwagi że kwas wędruje? Czy są możliwe po tym skutki uboczne?
Ja miałam wykonany taki zabieg u dr Greese Łyko Janusza! Jestem zachwycona! Polecam!
Do takich zabiegów trzeba mieć odpowiednie wypełniacze. ja polecam stosować Volomis, bo wyróżniają się trwałością efektów (nawet do 18 miesięcy), a do tego nie trzeba ich podawać dużo, aby osiągnąć satysfakcjonujące efekty.
Jak najbardziej, modelowanie nosa kwasem hialuronowym jest możliwe i skuteczne. Wiem to na swoim przykładzie, tym sposobem usunęłam garbek na czubku nosa, bezinwazyjnie, niechirurgicznie :). Polecam udać się na konsultacje do SCM estetic w Krakowie, ja to tam robiłam.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.