Tabletki powiększające piersi

Anonim
Fruziafruzia
Kożuchów · Utworzono: 23 sie 2024 · Ostatnia odpowiedź 3 wrz 2024

Hej. \ Dość dużo w ostatnim czasie schudłam. I niestety poszło również z piersi. Jak miałam te 15 kg więcej to piersi były jędrne. Obecnie to dwa puste woreczki. Nie chcę iść na żadną operację bo to na pewno odpada ale zastanawiam się nad jakimiś bezpiecznymi sposobami na powiekszenie. Czytałam o tym,ze mogą pomóc na przykład tabletki na powiększanie biustu. Niektórzy chwalą sobie tabletki Perfectbust ( rozmawiałam wczoraj z koleżanką i ona sobie chwaliła). I tutaj pytanie, czy któraś z Was je stosowała? Jak wrażenia? Czy efekt jest stały czy jedynie chwilowy? No i ile Wam się udało powiększyć biust?

4 komentarze

Reklama
  • Anonim
    VolvoGets
    3 wrz 2024

Wrócił Ci do poprzedniego kształtu? Mi został taki jak po tabletkach. Czyli bardzieij jędrny. Brałam je prawie rok temu ale pewnie na dniach powtórzę kurację tak aby to wszystko się utrzymało.
    Też używam kremów ale one raczej są na poprawę stanu skóry niż na zwiększenie biustu. Tak czy inaczej ja z perfect Bust jestem zadowolona.

• Anonim
    Jamia
    29 sie 2024

A to nie wraca do poprzedniego kształtu jak się przestanie brać?

• Anonim
    Fruziafruzia
    28 sie 2024

Czyli piszesz,ze lepiej kupić od razu kilka opakowań Perfect Bust? Nie jest to takie tanie jak sobie patrzę ;/
    Jaki czas temu brałaś te tabletki? Czy nie jest to aby efekt tymczasowy? Czy trzeba je brać co jakiś czas aby utrzymać powiększenie?

• Anonim
    VolvoGets
    27 sie 2024

Ale to ujęłaś... Może nie jest tak źle jak piszesz. Tak czy inaczej kuracja PerfectBust nie jest droga.Na pewno o wiele tańsza od tych wszystkich liftingów oraz bezpieczniejsza od operacji. Sama przyjmowałam tabletki. Jestem zadowolona z działania bo biuścik prezentuje się lepiej, jest bardziej jędrny. Po pierwszym miesiącu brania możesz nie widzieć takich efektów ale już w drugim czy trzecim są bardzo dobre.

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać