Dziewczyny - czy są jakieś naturalne sposoby powiększenia biustu? Inne niż operacja czy powiększanie zastrzykami? Chodzi mi tutaj o tabletki albo o masaże...
Może któraś doradzi czy miałyście jakieś doświadczenia?
Bardzo dziękuję za odpowiedzi, zastanowię się nad kupnem. Mam pytanie, co sądzicie jeszcze o serum vichy na biust? I czy to serum perfect bust da się kupić stacjonarnie? Jeśli chodzi o to co chcę osiągnąć to ******* unieść i ujędrnić biust.
Chociaż jeśli lekko by się powiększył to bym nie narzekała
Napisz co mniej więcej chcesz osiągnąć za pomocą sexu. Bo jeśli chcesz unieść piersi i je ujędrnić to jak najbardziej się da. Trochę powiększyć również ale nie więcej niż pól rozmiaru czy rozmiar. Nie da się za pomocą takich kosmetyków uzyskać powiększenia jak w przypadku zabiegów powiększenia piersi operacyjnych. Tutaj nie ma się co nawet łudzić. Sama używałam kilku kosmetyków tego typu. Najlepiej sprawdziło mi się serum Perfect Bust. Jest to już bardziej luksusowy kosmetyk, ładnie pachnie, rzeczywiście przy regularnym stosowaniu podnosi biust i sprawia, że wygląda lepiej. No i nie lepi się a tego w kosmetykach nie znoszę.Całkiem niezłe jest jeszcze serum od esotiq ale to pierwsze o którym wspomniałam jest o wiele lepsze.
A jaki krem na powiekszenie biustu polecicie? Dodam,że szukam tutaj czegoś profesjonalnego. Przetestowałam serum do biustu Eveline i poza ładnym zapachem praktycznie niczego mi nie dało. W sumie po tej cenie to nie mogłam sie niczego spodziewać
Teraz jednak chcialabym czegoś porządnego. Mam świadomosc,ze zwyklym serum biustu się nie powiekszy ale jakie serum sprawi, że biiust będzie mógł zyskać większe ujędrnienie?
Według mnie trochę zbadałam temat zeby tabletki powiększyły piersi musza mieć w składzie substancje sztuczne lub naturalne które wpływaja na estrogeny. Z tego co mi wiadomo to ten wspomniany już breastfem właśnie takie zawiera. I to może być skuteczne. Jedyny minus takiej kuracji to że podczas stosowania może zawieść antykoncepcja hormonalna więc trzeba na to mieć baczenie i uważać żeby nie zajść :). Jeśli miałabym polecić metode naturalną to właśnie te tabletki breastfem lub zioła które są w ich składzie ale wiadomo suszone nie zadziałaja tak jak wyciągi.
Też sie bałam ale poem doszłam do wniosku, że jeśli nie spróbuję to pewnie będe się tylko zastanawiała czy to będzie dzialało czy nie.Tak więc postanowiłam spróbować. Nie kupiłam przy tym pierwszych z brzegu tabltek ale zrobiłam sobie pewne rozpoznanie na forach internetowych. Poczytałam sobie opinie o tabletkach bo jest ich sporo i wiele dziewczyn właśnie polecało tabletki Perfect bust.Zamówiłam sobie cała serię, w pierwszym miesiącu czułam jedynie wieksza tkliwosc piersi.Drugi miesiąc znaczne ujędrnienie.W trzecim było zauważalne powiekszenie. Dodam,że nie takie jak po operacji bo jedynie operacja może powiekszyć piersi o kilka rozmiarów ale jeden rozmiar więcej zupełnie mi wystarczy.
Coś takiego rzeczywiście moze działać? Powiem Ci,że zastanawiałam się nad spróbowaniem właśnie czegoś takiego, ale trochę się obawiam,ze jedynie wydałabym kasę...
Brałam breastfem i te nieliczne rzeczywiście działają.
A są :) Biuścik jest taki jakiś bardziej napięty, szczególnie skóra. Powiększenie jest ale jest to raczej takie większe ujędrnienie. Ogólnie jestem trochę zdziwiona, że to ma taki wpływ.
i jak tam? Są pierwsze efekty?
Odpowiada mi chyba najbardziej skład żelu, ogólnie sporo w nim naturalnych składników takich jak kolagen czy kwas hialuronowy. Bardzo podoba mi się też opakowanie Jest wygodne, estetyczne (za pompkami nie przepadam ponieważ zwykle sporo kosmetyku zostaje na dole opakowania a tutaj uda się pewnie zużyć to do końca). Zapach boski! Tylko szkoda, że nie utrzymuje się o wiele dłużej bo pachnie ładniej niż jakiekolwiek perfumy jakich używałam.
Będziesz zadowlona z tabletek ;) Ja byłam.
Nie używam, bo akurat ten wymiar mam w sam raz-przynajmniej oboje z mężem mamy takie zdanie;)
Ale czytając o kosmetykach naturalnych i olejach, zapamiętałam właśnie taką informację o oleju z kozieradki, czarnuszki.
Wydaje mi się, że coś słyszałam o tym olejku. Możesz napisać czy bierzesz ten olej doustnie czy może smarujesz nim biust? Bo temat trochę mnie interesuje :)
Co do perfect bust to również zdecydowanym się zamówić. Całą serię (a co mi tam). Aktualnie biorę tabletki plus dodatkowo smaruję biust kremem. Działania tabletek nie mogę opisać ponieważ dopiero 2 tygodnie (postaram się tutaj napisać czy zadziałało czy nie). Za to z serum do biustu jestem mega zadowolona. Do tej pory chyba najlepszy kosmetyk do biustu jaki używałam, a miałam do czynienia z wieloma (również tymi droższymi).
Danuta Danuta możesz zdj przed po, jaka technika i po ile ml masz wstrzyknięte?
Powiększanie własnym tłuszczem, ja teraz miałam w Łodzi robione w pulsmed, polecam
szczerze mówiąc to ja bym baaaardzo chciała coś takiego zrobić powiększenie własnym tłuszczem ale boją się pierw pobierania tłuszczu a później rozwalania tkanki w biuście by porozkładać to ładnie. to się tak wydaje że fajny sposób, ale jak tak myślę to każdy wie jak wygląda liposukcja.. a to też trzeba wówczas przejść. jeżeli chodzi o naturalne sposoby to może ujędrnić biust i nadać mu kształtu. sama ćwiczę, masuję się, smaruje frashe i zaczęłam nosić odpowiednie staniki. rzuciłam też palenie.. biust wygląda lepiej po tym. nadal jest miseczka małe b ale jednak.. wygląda on lepiej. jest kształtniejszy.
z naturalnych jakie mogą dać jakiś skutek to chyba tylko breastfem. Brazylijki stosują te zioła zawarte w tych tabletkach na ładne biusty
No raczej nie po dwóch tygodniach. Z tego co doczytałam to trzeba je brać tak min 2-3 miesiące aby coś zobaczyć.
I ile ponoć trzeba je brać aby zobaczyć efekt?
Perfect bust. Poczytałam sobie opinie w sieci i te mają najwięcej pozytywnych (wydaje mi się również, że nie są to fakowe opinie).
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.