Witam ! Chciałam wszystkim powiedziec ,ze jest szansa na zmiejszenie łydek. Dzisiaj poddałam sie takiej operacji w Niemczech w Yuveo klinik w Düsseldorfie. Jestem 10 h po operacji, wiec nie jestem w stanie za duzo powiedziec ! Ale jak juz dojdę do siebie , chętnie przestawię Wam efekty ! Strach ma wielkie oczy, a ja juz wiem teraz ,ze poddalalbym sie temu zabiegowi to drugi raz! Do przeżycia ! Jutro dopiero 1 raz wstanę i zobaczę swoje nogi ! Trzymajcie kciuki ! A wszystkim kobitkom , ktore z tego tytułu cierpią całe życie , jak i ja cierpiałam , polecam sie odważyć ! Ściskam z szpitalowego łóżka !
Witam,
wiem, że od dodania postu minęło już sporo czasu, ale że nie znalazłam aktualniejszego, to zapytam tutaj, ponieważ potrzebuję pomocy. Zamierzam przeprowadzić taki zabieg w Niemczech (w Polsce niestety nie znalazłam) i chciałam się dowiedzieć, jak to wygląda. Mogłabym prosić o kontakt?
Pozdrawiam
Czesc. Mam podobny problem z lydkami. Szukam kliniki. Chcialam zapytac jak twoje Lydki po operacji w Yuveo Klinik?
Pozdrawiam
A czy jest widoczna dziura po mięśni??? skontaktuj się ze mną proszę bo ja również w zimę chce wykonac Ten zabieg
Hej,
ja miałam usuwany mięsień łydki, oczywiście częściowo. Wycięto mi około 1,5-2 kg mięśni. Łydka zmniejszyła się w obwodzie o 6 cm.
Witam, wszystko jest super. Różnica jest ogromna. W końcu bez problemu kupuję sobie kozaki, spodnie , we wszystkim wyglądam dobrze, a nie to co kiedyś. No i przede wszystkim samopoczucie jest duuuuużo lepsze :) Zdrowotnie jest ok. Fakt nie skaczę, nie obciążam ich, staram się również nie biegać, ale ćwiczę na siłowni. Powrót po operacji do pełnej żywotności zajął mi około miesiąca. Operacja kosztowała mnie niecałe 40 tysięcy.
Razsiezyje,
czy możesz napisać, jaki konkretnie zabieg miałaś robiony? Czy chodziło o liposukcję czy zmniejszenie mięśni łydek?
Anonim
Zdjęcia zostały usunięte na prośbę użytkowniczki razsiezyje
Hej, od Twojej operacji mineło ponad dwa lata, jak to wygląda dzisiaj? Proszę daj znać ile kosztowała cie ta operacja?
Dziewczynki wrzucam dwa zdjecia przed i po! Niestety unikałam zdjeć nóg i ścinałam zawsze do kolan , wiec nie mam dużego wyboru, ale mysle, ze i tak Waszym oczom ukaże się wielka metamorfoza i będziecie w szoku tak jak ja!
czekamy na zdjęcia! Szybkiego powrotu do zdrowia :)
odważna dziewczynka życze efektów ja jestem po liposukcji ciekawa jestem efektów
pozdrawiam cieplutko podaj szczegóły jak wydobrzejesz i oczywiście pokaż te łydeczki
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.