Witam, Dwa tygodnie temu miałam wstrzyknięty kwas hialuronowy 1 ml saypha volume. Niestety zauważam ze zrobiło mi się bardzo dziwne załamanie nad warga i z daleka wyglada to jak was. Z bliska natomiast wyglada jakby tego kwasu było za dużo nad gorna warga. Lekarz twierdzi ze wszystko idzie w dobrym kierunku jednak ja codziennie patrzę w lustro i widze ten defekt. Proszę o rade.
Xyz, a mogłabyś pokazać usta, jak się się prezentują z profilu?
Alibaba, cień został ze mną przez kolejne pół roku 🤣 Teraz kwas się zapewne wchłonął i nie wygląda to już tak źle. Generalnie ten efekt nie spodobał mi się, liczyłam na to, że kwas „pójdzie „ bardziej w czerwień Wargowa, moim zdaniem za dużo w kontur. Pokaz zdjęcie jeśli możesz:).
Pytanie do autorki posta: czy ten cień w końcu znikł? Jestem w identycznej sytuacji 😂 2 tygodnie temu powiększanie i mam problem z powodu tego cienia
Anonim
Przepraszam, że skorzystam z Twojego wątku, ale właśnie tu moje posty przekroczyły liczbę 500-set polubień. To oznacza, że wielu z Was uważa je za trafne i przydatne. Wśród takich osób jest też wielu lekarzy. Wszystkim bardzo dziękuję.
Dzięki Wam jestem bogatsza o wiele doświadczeń, bo czytając o waszych problemach wiele się nauczyłam. Takie forum to doskonały poligon doświadczalny gdzie runął nie jeden mit.
Mam też, co oczywiste, swoich wrogów a największym z nich jest administracja Estheticon. Straciłam u nich tytuł "Estheticon Friend", bo stale walczę o transparentność lekarzy, ale bezapelacyjnie jestem Waszym przyjacielem
Anonim
No widzisz, już nie ma cienia nad wargą, ale powiem Ci, że ta górna warga wcześniej podobała mi się bardziej, ale skoro Ty czułaś się z tamtą wargą źle to wszystko ok.
Dzięki wielkie, nadal się Przyzwyczajam ?
Super usta, kształt zmysłowy. Wiele dziewczyn marzy o takim.
Uspokoiłas mnie troche. Dziekuje ?
Anonim
Uważam, że wszystko jest u Ciebie w porządku. Nie ma załamania, to tylko lekki cień i wszystko zależy od tego jak oświetla Cię światło, każdy tak ma. W górną wargę nie podano za dużo kwasu, jeśli jest odrobinę większa niż była to pewnie dlatego czujesz się z tym obco, ale jest ok. Usta są ładne .
Powiem Ci, że niektóre dziewczyny malując usta specjalnie robią taki cień nad górną i pod dolną wargą aby uzyskać efekt większych i wywiniętych ust. W normalnym świetle tego cienia u Ciebie nikt nie zobaczy
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.