Zmiana implantów na większe np. 700cc

Anonim
golaodka
Wrocław · Utworzono: 8 wrz 2023 · Ostatnia odpowiedź 8 wrz 2023

Mam 182cm, waże 80kg i pod biustem mam 84cm. 7 lat temu dałam się namówić lekarzowi na mentory HP 450cc pomimo, że chciałam 650 pod miesięń.

Operacja się udała i piersi są piękne ale tak jak przypuszczałam, są prostu za małe do mojej atletycznej budowy.

Stwierdziłam, że chcę zmienić implanty na 700-800 ale po kilku konsultacjach jestem załamana, bo każdy lekarz mówi, że on takich nie robi i powinnam poszukać kogoś innego. Nikt się taką informacją nie chwali więc pytam tutaj.

Proszę o namiary do kogoś kto zajmuje się takimi implantami.

1 komentarz

Reklama
  • Anonim
    MonaM
    8 wrz 2023

Witam cię za mam podobne wymiary do ciebie wagowo i pod biustem, tylko ty jesteś o 25 cm wyższa odemnie😀Szykuje się na zabieg za miesiąc i ma przedział 450-500 HP mentor i boje się ze będą za duże do mojej masy ciała 😬a ty mówisz tutaj o większych 🤔podniosłas mnie trochę na duchu🙂. Byłaby możliwość abyś udostępniła zdjęcie ?Bardzo bym prosiła 🙏

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać