Macie jakieś zdjęcia piersi około tydzień po zabiegu a kilka miesięcy później?
okrągłe
anatomy
Okrągłe czy anatomy?
Piękny biust !!
Szczerze mówiąc dr. Broma zrobił jej normalny biust bo pierwsza operacja klapa totalna jedną pierś wyżej druga z boku strasznie wyglądała. A po doktorze Broma naprawdę super.
ja pierwszą i drugą operację miałam u dr. Artura Bromy w Metamorfozis. Również u tego dr. robiła moja przyjaciółka i kilka znajomych a no i siostrą cioteczna poprawiała po znanym bardzo lekarzu również u dr. Bromy.
Efekt super ? a u kogo wymieniałaś?
dokładnie
dobry chirurg to tylko i wyłącznie jego zasługa
Faktycznie biust nie rzuca się tak w oczy ? dobrze to wszystko wyglada
wieczorem zrobię zdjęcie w ubraniu to tej wielkości aż tak nie widać.
Według mnie za duże ale bardzo ładne szczerze mówiąc, równiutkie i wyglądają naturalnie. Super
75 e
Piękne są :)
A jaki masz rozmiar ? :)
jak rozebrana to kawał cycka jest jak ubrana to bardzo normalnie to wyglada
To już kawałek cycka jest ?
Bardzo ładnie to wyglada i piersi masz blisko siebie ?
przed operacją nie robiłam zdjęć, musiałbym poszukać zdjęć sprzed 11 lat wtedy robiłam przed świeżo po ,tym razem nie.
Hej ? mogę Cie prosić o zdjęcie jak Twoje piersi wyglądają z takim implantem? Ja mam 425ml full z firmy Motiva. Jestem ciekawa jak piersi wyglądają z takim profilem ? Jeśli chcesz podeśle tez swoje zdjecie
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.