Zalecenia po operacji dot. Seksu

Anonim
Magda1267i
Użytkownik wyróżniony
Warszawa · Utworzono: 15 mar 2025 · Ostatnia odpowiedź 23 mar 2025

Cześć dziewczyny! Jakie zalecenia dostaliście jeśli chodzi o czas w którym trzeba się wstrzymać od zbliżeń? Jak było u Was? W moich zaleceniach istnieje informacja o 4 tygodniach, jednak zastanawiam się czy zalecenie to dotyczy wszelkich form seksu.

3 komentarze

Reklama
  • Anonim
    DesireGTI
    Użytkownik wyróżniony
    23 mar 2025

A ja nie wytrzymałam i w mękach i bólach od razu po przyjeździe do domu czyli na 3 dobę 🤣 ale oczywiście delikatnie i leżałam bo bo jak ;p

• Anonim
    Smerfetka
    Użytkownik wyróżniony
    19 mar 2025

Ja myślę że te zalecenia dotyczą ******* żeby nie było wstrząsów dotykania piersi podpierania się rekoma czy zdejmowania stanika I tez koleżanka poniżej pisala leżenia na brzuchu czy bokiem bo z tym się sex wiąże. Ale odpowiednia pozycja i rozsądek i krzywdy nie zrobi 🤭 ja po 2.5 tygodnia bo pierwsze 2 tyg mialam zle samopoczucie a potem już fajnie.

• Anonim
    ElK
    Użytkownik wyróżniony
    18 mar 2025

Zapytaj operatora ;) ja nie wytrzymałam i po ok 1-1.5 tyg. Oczywiście bez szaleństw i bez dotykania piersi, bez leżenia na brzuchu.

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać