Hej! Jestem 10 dni po zabiegu. Mam 170 cm, 63 kg i wydaje mi się teraz, że 350 ml mentor okrągłe są naprawdę za małe... Zakładam koszulkę bez stanika i nie widzę tego efektu wow. Wyjściówkę miałam takie małe B.
Monika ja mam zrobiony dokładnie ten sam implant o tym samym profilu i wielkości i tez w sumie jest podobnie do tego co było w staniku 😬wyjsciowe tez miala malutkie B
Tak patrząc po większości dziewczyn to generalnie przy wzroście w okolicach 160 cm fajnie prezentują się implanty ok. 300-350 ml dla wyższych dziewczyn ok. 170 cm i z większą wagą dedykowane są implanty ok. 400 ml, wtedy są najbardziej zadowolone jak czytam, ale to bardzo duże generalizowanie, przy którym nie bierzemy pod uwagę wyjściowego rozmiaru, wymiaru klatki czy predyspozycji organizmu.
Cześć dziewczyny ja zdecydowałam się na większe implanty, tuż przed operacją wzięłam 430 cc okrągłe. Jestem dość wysoka 170 i ważę 75 kg, pod biustem mam 80.
Jestem mega zadowolona z efektu, piersi są duże, ale nie przesadzone.
Niestety tak jest, że naczytamy się o tym, że implant poniżej 400ml nie jest w ogóle wart uwagi i potem doszukujemy się u siebie mankamentów. Też miałam czas, kiedy myślałam, ze moje 340ml to za mało, jednak jak włożę miękki stanik z fiszbinami, to piersi są dość duże, ale nie wielkie. W luźnych koszulkach rzeczywiście nie ma efektu wow. Ja jednak swoje piersi zaczęłam doceniać - są zgrabne, nie rzucają się tak mocno w oczy, nie muszę się ludziom tłumaczyć, a i nie wyglądam groteskowo. I tak nie włożyłabyś sobie za pierwszym razem 600ml, więc jeśli będziesz niezadowolona, to zrobisz za jakiś czas kolejną operację. Ja doceniam fakt, że w miękkim staniku wyglądam jak poprzednio w push-upie.
Daj sobie czas, piersi się owszem, zmniejszą, bo zejdzie opuchlizna, ale to nie znaczy, ze będą małe. Może zmniejszą się na górze, a dół się zaokrągli i wybije? 10 dni to strasznie mało czasu, żeby cokolwiek powiedzieć.
Mam to samo. Moj wzrost 176 cm, waga 65, pod biustem 80 cm. 25.06 operacja - 400 cc mentor profil moderate+. Nago całkiem ok, w ubraniu - bez wrażeń. Chciałam spalić wszystkie push upy po operacji - a tu takie rozczarowanie...
anonymous6103457
Wcale się nie dziwię, że tak uważasz, bo tak jest 😔niestety jeśli zależy komuś na większych piersiach, implanty rzędu 300 czy nawet 400 nie będą duże 😒sama wiem po sobie, ja miałam 405 piersi, na początku jeszcze były ok, ale też nie jestem wysoka i drobna, ale dziewczyna która ma 170 i 66 kg to wiadomo że inaczej. Twoje piersi też nie wyglądają na okrągłe tylko anatomy, jaka to projekcja? Jestem po wymianie na 680 i nie są one nie wiadomo jak wielkie, też nie są małe, w końcu mam efekt wow, nie muszę kupować usztywnianych biustonoszy z lekkim push up, jak to było przy pierwszej op
Ja mam 174,66 kg, bardzo koścista budowa ciała. Implanty Mentor wysoki profil 480 ml, poczekaj, może się wybiją do przodu, u mnie tak było. Daj im czas/ U kogo robiłaś piersi?
AgnieszkaRom wzrost, waga podobna, a taka różnica. Mi takich dużych nawet nikt nie zaproponował.
Anonim
Hej ja jestem siedem dni po zabiegu. Mam 168 cm wzrostu przy wadze 64kg , moje implanty 420 ml okrągłe
Rzeczywiście małe są jak na 350ml, a jaka projekcja? Może wybiją się jeszcze, jak mięsień puści? Koniecznie zapytaj o to swojego lekarza na kontroli. Moje z dnia na dzień się zmieniają, ładnie się zaokrąglają, bo przez pierwsze 10 dni to miałam trójkąty 😂 głowa do góry, daj im czas, najlepiej rób sobie codziennie zdjęcia i porównuj 🙂
Ja mam 70cm pod biustem, a w biuście tylko 85cm i jestem zadowolona, zmieściłam się jeszcze w stanik, który nosiłam przed operacją, biustonosz w klinice dostałam 70G, może zbyt krytycznie patrzysz na siebie? :) Piersi może jeszcze się wybiją 🙂 Minęło dopiero 10 dni, daj sobie chociaż te 3 miesiące 🙂 Podeślesz jakieś zdjęcia? Obcej osobie łatwiej jest ocenić
Pod biustem mam 75 w biuście 95. Ale w bluzce nago nie ma wow :/
Monika1211
Wstaw zdjęcie :)
Ile masz cm w biuście i pod biustem? Jaki rozmiar biustonosza nosisz?
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.