Witam, czy któraś z was borykała sie ze wzdętym brzuchem po powiększeniu piersi? Zabieg mialam 5.10, 6dni temu. Wcześniej płaski brzuch, a teraz jak 4-5 miesiącu 😔 tragedia. Espunisan nie pomaga, a wizyta kontrolna we wtorek.
No właśnie, ja już jestem prawie 3 mc po operacji, a cały czas mam brzuch wzdęty. Zastanawiam się, czy to nadal „efekt” pooperacyjny, czy coś innego się zadziało - tym bardziej, że waga mi nie wzrosła :/. Jak długo może utrzymywać się balon w brzuchu?
Ja jestem ponad 4 tygodnie po operacji… a brzuch nadal wielki i jakby wzdęty. Kiedy rano wstaję z łóżka brzuch jest w miarę płaski a w ciągu dnia robi się nabrzmiały , dodam , ze nie jem więcej wręcz przeciwnie pilnuję się żeby nie przytyć. Czy któraś z Was dziewczyny miała tez tak długo problem z dużym brzuchem?
Noemibrah,
to normalne, samo zejdzie za 3 miesiące.
Cierpliwosci!
Kochane miałam operacje biustu i noska razem. 30.11.2020 wszystko super ale mam
Problem z brzuchem :( jestem osobą, która bardzo dużo trenuje pilnuje diety itd, po operacji mam nabrzmiały brzuch, mam wrażenie, że nawet skóra jest napuchnięta... jakby przybyło mi normalnie kilka cm gdzie jem bardzo mało bo nie mam apetytu... czy to jest normalne? Jestem freakiem na tym punkcie i czuję się przygnębiona, jakby wszystkie lata pracy poszły na marne :(
Aha... Kurde, ja mam 68 i myślę, czy se zamówić 70 czy 65, zawsze 70 brałam, ale lekarz mi powiedział, że mam brać 65 i wiekszą miskę wtedy
Hej dziewczyny!
Utworzyłam nowy wątek
Opisałam tam swoją historię powiększenia biustu i dałam dużo zdjęć zapraszam do zajrzenia.:
Moje Powiększanie Piersi
Zależy od firmy, w większości kupuje 70
Agnieszka jak masz 70 pod biustem, to kupujesz biustonosz na 70 czy 65?
Agnieszka Skrobek
To jesteśmy prawie identycznych rozmiarów, ja mam 172cm, 59kg, 73cm pod biustem, rozmiar "mini A" 😂 biodra 93cm.
Tym bardziej czekam na twoje fotki! Oby do wtorku bo w środę mój termin 😬😁
Paola
Wzrost 170cm
Przed zabiegiem 57kg/ po 62kg
Pod biustem 70cm
Talia przed 65cm/ po 70cm
Biodra 90cm
Hejka, tak, autem, ja man akurat ok 80 km tylko. Na operację i po wiózł mnie mąż, a na kontrolę już sama 😊
Jak dojeżdzacie do Czech? Własnym autem?
Do mnie jak wystają, to wyglada to mega 😁 ale jaaa uwielbiaaaammm duuuże piersi😊
Moj lekarz powiedział, że rozsądnie by bylo 450, bo przy 500 mogą wychodzić centymetr "poza ramę", ale powiedział też, że to kwestia czy mi się to podoba... sama już nie wiem dziewczyny, zgłupiałam totalnie
Kiedy masz zabieg u Polaka? Masz go z polecenia?
Ja nie mam rozstępów 😇😚
Js chciałam 800 900 heh ale nie da rady za pierwszym razem, najpierw 430, teraz 610 i za 3 razem mi da 750 😊
Ja mam 610 przy drugiej operacji, 68 pod biustem 46-48 kg i 152 cm
Anonim
A jak wasz lekarz? Mówi cokolwiek, jak on to widzi, czy co chcecie to wam da? Bo mnie powiedział, że będzie super bez stanika push up, bo chcę je wyrzucić i zapomnieć... i mają być pełne i okrągłe... A do mojej sylwetki proporcjonalnie 🤷♀️
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.