Ostatnio byłam na konsultacji, cały czas miałam w głowie, że raczej będę chciała średni profil, ale chirurg polecił mi wysoki profil do mojego kształtu, bo moje naturalne piersi w ogóle nie są wypełnione od góry. Ostatecznie zgodziłam się na ten wysoki profil, implant okrągły, ale teraz czytam, że przy wysokim profilu jest większa szansa na bottoming out i stresuje się, że te piersi będą też wyglądały zbyt sztucznie z profilu mimo dość małych rozmiarów. Boję się, że patrząc od boku będą od góry się za bardzo odcinać.
Dziewczyny, jakbyście mogły, to proszę pokażcie mi swoje piersi z wysokim profilem od przodu i od boku i dajcie mi znać czy też się obawiałyście tego co ja.
Jeszcze myślę, czy nie porozmawiać z chirurgiem, ale z drugiej strony chcę mu zaufać, skoro mówił, że nic nie będzie odstawać i że tak będzie najlepiej…
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.