Czy któraś z Was miała podobny kształt? Jestem po 4 tygodniach od operacji. Wiem że moje piersi będą się jeszcze zmieniać, ale obawiam się ze ta wypukłość u góry może pozostać . Co o nich sądzicie? Jest nadzieja, że kiedyś będą kształtne i ładne?
Nic mnie już nie boli. Czuje się tak jakbym nigdy nie miała zabiegu .
Na początku gdy zaczynałam ćwiczyć troszkę kłuło mnie w jednej piersi ale szybko minęło .
I nic cię już nie boli, a jak mięśnie?
A no właśnie, mi się wydawało coś szybko
Po trzech miesiącach zaczęłam ćwiczyć a nie tygodniach ?
Zabieg miałam 25 maja . Po trzech tygodniach zaczęłam ćwiczyć sama w domu . A po 3,5 miesiącach wróciłam na siłownie . Uważam , ze to był dla mnie właściwy czas , bo już nic nie boli mnie .
hey po jakim czasie wrocilas do formy oi na silownie?
Noszenie pasa to indywidualna sprawa . Trzeba słuchać zawsze lekarza . Ja nosiłam 3 miesiące . Teraz jestem już zadowolona ?
Wróciłam do formy i na siłownie .
Hej, myślę że całkiem ładnie się ułożyły :) wyglądają dobrze. Mój lekarz kazał minosić pas przez 4 tygodnie, dzień i noc, natomiast nie kazał nosić stanika. Ja jestem dopiero 3 tyg po operacji.
Wyglada duzo lepiej:)
Wyglądają już o niebo lepiej niż było ? mam nadzieję że za jakiś czas będą idealne ?
Wygląda to tak jakby brakowało implantu od dołu. Chociaż jest dużo lepiej
Na żywo tej asymetrii tak nie widać . A co myślisz o profilu ?
Duzo lepiej to wyglada aczkolwiek jeszcze mała asymetria jest... trzymam kciuki żeby się wyrównalo
Mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze.
Jeszcze poczekam . Na razie mija 8 tygodni . Cały czas się zmieniają . W przyszłym tygodniu mam wizytę u mojego operatora .
On cały czas twierdzi, że opadną.
Niestety nie wygląda to dobrze... nie wolisz skontaktować się z innym chirugiem?
Jeśli wygląd piersi Pani odpowiada, to dobrze. Jeśli nie, polecam wizytę u operatora.
Kochana, można powiedzieć że właśnie teraz zrobiły mi się miękkie i ruszają się razem ze mną ? czyli po trzech miesiącach. Wcześniej wiadomo, każdego dnia były coraz bardziej miękkie ale teraz już nie stoją w miejscu jak ja np. biegnę ?
Ja mam wizytę we wtorek po 4 tyg i z każdym dniem są coraz bardziej miękkie
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.