Hej dziewczyny, po 20 latach zdecydowałam się wymienić implanty z 270ml Nagor anatomiczne pod gruczol na 470ml Mentor okragle wysoki profil pod miesien,operacje miałam 15 grudnia 2025 ,dochodze do siebie i powiem szczerze jestem rozczarowana,opuchlizna praktycznie zeszła i oprócz tego że są okrąglejsze rozmiarowo nie widzę żadnej różnicy, miałam nadzieję na 2rozmiary większe a tu nic,wszystkie biustonosze które mam nadal pasują

Dziękuję Inka476, to mi dużo daje do myslenia! Ostatnie dni mam kołowrotek myśli i jednak zmieniam na 500, lekarz stwierdził że mniej niż 200ml nie ma co zmieniać bo właśnie nie będzie duzej różnicy i będę zawiedziona, tylko myśląc o tym że to 500 ml mam w głowie że to przecież tak dużo.... ale w sumie pierś zrobi się dużo szersza o czym marzę więc mam nadzieję że będzie dibrze! Tutaj porównanie starego i nowego implantu
Hej, ja też wymieniałam, ale po 15 latach i też ***miałam wcześniej (okrągłe 220 ml) i wymieniłam też na ***, ale anatomiczne i 330 ml.
I też wszystkie staniki pasują, niby różnica 110 ml więcej, ale one są takie jak były, tylko mają teraz naturalny kształt (te okrągłe nie wyglądały u mnie dobrze - jak piłki, bo mam bardzo mało tkanki tłuszczowej, a te anatomiczne wyglądają zdecydowanie lepiej).
Teraz to bym brała 450 ml, żeby była ta różnica widoczna, ale prawda jest taka, że nikt nie zauważył, że cokolwiek zmieniałam, bo jak było pod kątem wielkości tak jest, chociaż też chciałam rozmiar większe.

Czesc! Powiedz proszę czy coś się zmieniło? Jak Twoje odczucia? Ja właśnie będę wymieniała z 275ml na 500 i się martwię czy nie będą za duże ponieważ jestem drobna 😔 zastanawiałam się nawet czy nie zmienic na 450...
Jednak z drugiej strony obecny rozmiar nie usatysfakcjonował mnie już od początku.
Ale implanty umieszczane pod mięsień muszę się wybić. Mięsień musi puścić. Także efekt finalny jest po ok 4-6 miesiącach
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.