Dziewczyny czy któraś z Was ma za sobą lub myśli o wymianie implantów? Interesuje mnie szczególnie : -czy druga operacją jest lżejsza czy cięższa -Jaka różnica między implantami w ml i na ile odczuwalna -czy reoperacja zakładała umieszczenie implantu w takiej samej pozycji(pod mięsień/pod gruczoł) -ile kosztowała wymiana Ja osobiście uważam że mam za niski profil, brak efektu podniesienia, niedostatecznie wypełniony tkanka. Implanty mam pod mięśniem i tego chyba też żałuję bo podczas ćwiczeń czuje jakby mięsień trzymał implant i następuje czasowa deformacja. Byłoby super poznać wrażenia dziewczyny która miała implanty pod mięsień i pod gruczoł
Hej Dziewczyny, jestem już po!
Operacja w sobotę. Do ostatniej minuty się stresowałam bardzo.
Okazało się, że niepotrzebnie. To 170ml nie zrobiło ogromnej różnicy.
Wcześniej miałam wkładkę anatomiczna, teraz okrągłą - jestem po prostu bardziej wypełniona po całości. Efekt super, aż mogłoby być więcej..
jeśli chodzi o ból - po 1 operacji zupełnie nie przypominam sobie, że to było ciężkie przeżycie. Doszłam do siebie bardzo szybko. Po 2 od razu po - czułam się tragicznie, potworny ból w mostku i plecach. Od drugiego dnia znośnie. Nawet nie potrzebowałam przeciwbólowych. Teraz czuję tak standardowo sztywność po operacji.
Najgorsza ta panika przed. Ostatni raz odpaliłam internet przed operacją. Naprawdę dziewczyny - tu trzeba się zdać na siebie.
Hej, AgaHexa operacje miałam pod mięsień , rekonwalescencja po wymianie implantów to 3-4 dni a co do czucia to nic się nie zmieniło.
Michalina to 170 ml roznicy. Poniżej 100ml różnica raczej słabo byłaby zauważalna. Liczy się ml I projekcja. Zanim zaczniesz panikować pamiętaj że po operacji moe być opuchlizna. Opisz swoje wra,enia hak już wydobrzejesz. Obyś jednJ była zadowolona :)
Katarzyna_1 pod mięsień miałaś zakładane pierwsze i kolejne implanty? Bardzo mnie cieszy co piszesz ze operacją lżejsza bo czytałam ze trudniejsza. Czy czucie się pogorszyło czy bez zmian?
Michalina, jaki jest powód wymiany? Napisz koniecznie po. Ja mam 250 i jestem niezadowolona z efektu, myślę o wymianie, ale również jestem pełna obaw.
Cześć, ja wymieniam jutro.
Z 260 Polytech na 430. Na ten moment jestem przerażona…. Wyjściowo brak piersi, 52kg, 160cm. Chciałam zmiany, ale teraz jednak się boję, że wybrałam za duże.
Cześć,
Ja miałam wymieniane implanty z 305 ml mentor ( pod mięsień) i powiem szczerze , że nie jest to bolesne jak przy pierwszej operacji. Ja na chwilę obecną mam Mentor 550 ml anatomiczne i jak mogłabym cofnąć czas wybrałabym Motivę Demi lub Full ( podobno bardziej naturalne w dotyku). A co do wymiany to naprawdę nie ma co się bać ja po tygodniu już normalnie funkcjonowałam
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.