Witam , 11 dni temu wymienilam implanty po 12 latach z 300 i 400 ml na 375 i 480 ml , jesli tez wymienilyscie to piszcie dziewczyny swoje wrazenia, pozdrawiam
Mam 400 i 360 lekarz sugeruje mi, że podczas wymiany minimum 120 ml więcej, żeby była jakaś zmiana, czyli implanty ok 600 ml, by była kilkucentymetrowa różnica
Masz jakieś zdjęcia sprzed operacji z naturalnym biustem? Mam również do wyrównania 100 ml i boję się, czy jedna pierś np. nie będzie bardziej naciągnięta albo wyjdą w ogóle jakieś różne.
No właśnie, u mnie to chyba będzie od 3 razy sztuka. Mam szeroka klatke i gubią się, przynajmniej dla mnie . Sama nie wiem czemu nie wzięłam większych ?
Chyba ciągle mamy niedosyt, ja po wymianie też jak się opatrzyłam twierdzę , że mogłyby być jeszcze trochę większe. A mam teraz 620 anatomy wysoki profil , 7 miesięcy po wymianie i zmalały porównując jak były 3 miesiące po wymianie więc też nie wykluczam, że może kiedyś.
Hej dziewczyny ponownie, jutro u mnie 6 tyg po wymianie. Jednak jest niedosyt ☹️ i nie wiem czy nie zdecyduje się za jakiś czas na 3 operacje . A Wy co sadzicie?
Od razu widziałam, że są za małe i żeby uniknąć dodatkowo redukcji obwisłej skóry przez cięcie wokół sutka decyzja zapadła o wymianie na większe. Ale i przy tych 620 ml jedna pierś nie wygląda tak jakbym chciała i chyba skończy się na podciągnięciu wokół sutka
A to jakoś w miarę wcześnie po operacji uznałaś, że jednak chciałabyś większe,? ;)
Marita mogłam już po pół roku , ale że to byłby czerwiec wstrzymałam się do września coby w lato się nie męczyć w staniku pooperacyjnym.
Dość szybko mogłaś wymienić implanty :)
A czy te 9 m-cy to minimum czasu żeby móc wykonać ponowny zabieg według Twojego lekarza czy mogłaś teoretycznie wcześniej ?
Pytam bo ja też jestem dość świeżo po operacji i niestety piersi sporo zmalały i teraz czuję niedosyt więc zastanawiam się nad ponownym zabiegiem,.....
U mnie wręcz przeciwnie, wymianę miałam po 9 miesiącach na 620 ml i ból minimalny odczuwałam przy cięciu tylko a przy 1 operacji chodziłam po ścianach
Ja miałam trzy operację i teraz 14 lutego tak samo jak ty,żadnego bólu,wracałam busem do domu ,do Niemiec 800 km,dzień po operacji,nic nie bolało, oczywiście czułam ,że była ingerencja,ale naprawdę byłam bardzo miło zaskoczona.
Ja zaluje ze nie wzielam wiekszych :( jutro mija 2 tyg a czuje jakbymmiala 2 kamienie
Wymieniłam po 2,5roku z 415ml na 645ml. Zdecydowanie po drugiej operacji bolały głównie tylko ręce. Pielęgniarka była zdziwiona przy zmianie opatrunku, że sama zapinalam stanik pooperacyjny i się ubierałam bez jej pomocy. Na prawdę druga operacja była zupełnie inna. Jedynie świeżo po operacji chciało mi się strasznie wymiotować, ale to na wskutek narkozy. Bardzo dobrze przeszłam rekonwalescencje.
Ja mam 325 ml okrągłe średni profil Mentory.
Wyślę Ci jakieś ostatnie zdjęcie, nie ma sprawy;)
O to tez mialas niedawno :) jakie masz implanty i ile ml ? Wyslesz mi zdjecia ?
Ja jestem dopiero 5 tygodni po :)
Kurczę a co do ceny to też mi się wydawało, że to właśnie kiedyś było drożej ;)
Dawno mialas operacje ? Tak Prawy ma wiecej ml z powodu asymetrii . A mam 166 cm wzrostu waze 62 kg . Piersi robilam i tego samego lekarza co 12 lat temu , i nie zmienilabym na innego , no a cena ?niestety drozej drugie tyle co zaplacilam kiedys , teraz 15 tys
Aha rozumiem ?
Cholewa, to tak odnośnie tego bólu to aż jestem zdziwiona bo podobno druga operacja jest lżejsza jeśli chodzi o rekonwalescencję... hmmmm no widocznie to też wszystko zależy od przypadku i nie ma co generalizować ;) Faktem jest, że teraz wymieniłaś a przynajmniej ten jeden implant na już dość spory to może stąd taka reakcja organizmu...
No ja mam tylko i aż 325 ml okrągłe średni profil bo wcześniej to byłam Deska-Tereska ;P i też jeśli chodzi o ból pleców to doskwierał mi ooookropnie ;((( miesiąc bólu pod łopatką zwłaszcza, teraz już o niebo lepiej :))) a jako takiego bólu piersi to na szczęście nie przeżyłam, tzn coś tam czułam , ale do przeżycia choć to być może dlatego , że regularnie przez 6 dni brałam przeciwbólowe, nie chciałam żeby coś się rozkręciło ;)
No i patrząc na zdjęcie to cycuchy masz spore :) fajne :)
Jakie są Twoje wymiary, że teraz wzięłaś większe implanty?
A i daj znać proszę jeśli możesz czy robiłaś teraz piersi u tego samego lekarza co 12 lat temu czy wybrałaś innego? I czy wymiana była droższa /tańsza/ w tej samej cenie co pierwsza operacja :) ????
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.