Wybór implantu - operacja za 4 tygodnie

Anonim
JoannaNowak1
Użytkownik wyróżniony
Łódź · Utworzono: 25 lip 2023 · Ostatnia odpowiedź 30 lip 2023

Cześć, czy są tu osoby o podobnych wymiarach do moich? Wzrost 171 cm, masa ciała 65 kg, pod biustem 78 cm. Mam mieć operację za 4 tygodnie i nadal nie wiem jakie implanty wybrać. Zdecydowałam się na motivę ergonomix. Jednak nadal nie wiem jaki rozmiar wybrać. Pani Doktor zaproponowała 335-355 ew. 375ml. Jak zaznaczyłam, że wydaję mi się to za dużo to powiedziała, że najmniej 315ml przy moich wymiarach... Proszę o pomoc. Który rozmiar wybralybyście na moim miejscu? 🙏 Zaznacze że startuję praktycznie z zera :(

7 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    Agamoda
    30 lip 2023

Ja jeszcze tydzień. Ciekawa jestem czy w dniu operacji moge jeszcze zmienić wielkość implantu.

• Anonim
    x_aneta_Rachubinska
    30 lip 2023

Zapomniałam dopisać ze mam Mentor wysoki profil .

• Anonim
    x_aneta_Rachubinska
    30 lip 2023

JoannaNoeak . Ja mam 400 ml i startowałam z miseczki C a teraz mam miseczkę F bądź G . Moje piersi są duże . Ale proporcjonalne do całej sylwetki 162 cm 53 waga . Najważniejsze aby biust nie dominował nad sylwetką .

• Anonim
    Anullaa
    29 lip 2023

Jedyne co mogę doradzić to proszę wziąć większe one i tak się zmieniają ,ja osobiście mam 545 ml okrągłe mentor wysoki profil ,i też przeżywałam że za duże będą teraz jak na nie patrzę to nie oczekiwałam takiego efektu ,a z lekarzami jest tak że namawiają na małe implanty ,na tą chwilę sama szukam innego lekarza na wymianę implantów, Pozdrawiam

• Anonim
    Agamoda
    27 lip 2023
    Najlepszy komentarz

Hej ja mam za tydzień i wybrałam minimalne jakie operator może mi włożyć czyli 400 ml. Mam 168 cm 60 kg i 78 w klatce.

• Anonim
    JoAnna1984
    27 lip 2023

Ja mam zabieg jutro i też nie mam wybranych jeszcze implantów ;)

• Anonim
    Hela6
    Użytkownik wyróżniony
    26 lip 2023

Ja mam 168cm , waga 59kg, pod biustem 75cm mam implanty 365ml mentor xtra też startowałam z zera uważam że są idealnie dopasowane do mojej sylwetki .

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać