Hej wszystkim:) Piszę ponieważ, mam zaplanowaną operację na koncówke marca i mam pewny dylemat. Mam 158 cm wzrostu i ważę 49 kg. Lekarz zaproponował mi 400 ml i 375 ml(mam lekką asymetrie ) HP, marki mentor. Zastanawiam się, czy nie będę wygladac w nich jak Pamela Anderson, w sensie, ze beda znacznie za duze. Co myślicie?
Mam 159 waga ok 54 kg i mam 295 mentor xtra okragle i wydaje mi sie ze przy rozmiarze ktory Tobie zostal zaproponowany wygladwlabym karykaturalnie. Startowam z rozmiaru a.
Hej. Mam 160cm wzrostu, waga 47 kg i Mentor 425cc. Swoje wyjściowe miałam rozm C. Teraz zależy, jakiej marki jest biustonosz, ale zazwyczaj E. Nie są ogromne. Zależy tez od tego, co się założy, ale w niektórych bluzkach nie oznaczają bardzo tak jak myślałam, że to będzie, oglądając zdjęcia niektórych dziewczyn z tym rozmiarem, który ja mam.
No zdecydowanie za duze, ja bym zmieniła lekarza
Do małego wzrostu i do twojej wagi będą duże pewnie wyjdzie ci rozmiar E.
Ale to już od ciebie zależy jakie chcesz mieć
Hej, wszystko zależy od efektu jakiego oczekujesz ☺️ Ja mam 172 cm i ważę 53 kg i będę miała mniejsze niż Ty, bo zależy mi na małych jędrnych cycuszkach, a nie na balonach 🙃 trenuje i większe w moim przypadku będą przeszkadzały 😘
Będziesz
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.