Wklęsłą pierś po operacji

Anonim
patrycja128768
· Utworzono: 25 lut 2024 · Ostatnia odpowiedź 5 lis 2024

Dzień dobry .

Szukam porady czy , któraś z was spotkała się z takim wklęśnięciem w piersi i jakimś cudem się to wyrównało ? Zauważyłam to około 2 tyg po zabiegu .. powyżej wklęśnięcia jest dość twarde i zastanawiam się czy to trzymający mięsień ? Zaznaczam , że nie jest to od pasa uciskowego .

Zabieg wykonany był 3 tygodnie temu implantami okrągłymi 265 ml profil wysoki

Kolejne pytanie o krztalt o ile od dołu wyglądają idealnie od góry nie są tak pięknie zaokrąglone czy to normalne na tym etapie gojenia ? ❤️

5 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    Inka476
    Użytkownik wyróżniony
    5 lis 2024

Chyba, że mówisz o obszarze pod szyją a między zaczynającą się piersią.
    3 tygodnie to baaardzo mało czasu.
    Powinno ci wszystko się unormować, dme powinnaś chyba nosić pas, bo on powinien spychać implanty w dół

• Anonim
    Inka476
    Użytkownik wyróżniony
    2 lis 2024
    Najlepszy komentarz

Przecież to od tego stanika ci się "odbił" kształt.
    Jak nie będziesz go już potem nosić to tego nie będzie.
    To jak że spodniami z wysokim stanem - też się odbijają na ciele, gdy są ciasne

• Anonim
    patrycja128768
    26 lut 2024

W tym sens , że nie mam . Operacja wykonana była w Polsce mieszkam w uk . Napisałam do mojego operatora , ale niestety bez odpowiedzi .

• Anonim

Anonim

26 lut 2024

Może po prostu zeszła Ci już opuchlizna z dekoltu i przez to teraz bardziej odznacza się trzymający jeszcze mięsień. Kiedy masz konsultacje?

• Anonim
    AnnaAnna91a
    Użytkownik wyróżniony
    26 lut 2024

Mi to wygląda na takie odznaczenie się implantu jesteś też bardzo świeżo po operacji i może się wyrównać

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać