Dzień dobry .
Szukam porady czy , któraś z was spotkała się z takim wklęśnięciem w piersi i jakimś cudem się to wyrównało ? Zauważyłam to około 2 tyg po zabiegu .. powyżej wklęśnięcia jest dość twarde i zastanawiam się czy to trzymający mięsień ? Zaznaczam , że nie jest to od pasa uciskowego .
Zabieg wykonany był 3 tygodnie temu implantami okrągłymi 265 ml profil wysoki
Kolejne pytanie o krztalt o ile od dołu wyglądają idealnie od góry nie są tak pięknie zaokrąglone czy to normalne na tym etapie gojenia ? ❤️
Chyba, że mówisz o obszarze pod szyją a między zaczynającą się piersią.
3 tygodnie to baaardzo mało czasu.
Powinno ci wszystko się unormować, dme powinnaś chyba nosić pas, bo on powinien spychać implanty w dół
Przecież to od tego stanika ci się "odbił" kształt.
Jak nie będziesz go już potem nosić to tego nie będzie.
To jak że spodniami z wysokim stanem - też się odbijają na ciele, gdy są ciasne
W tym sens , że nie mam . Operacja wykonana była w Polsce mieszkam w uk . Napisałam do mojego operatora , ale niestety bez odpowiedzi .
Anonim
Może po prostu zeszła Ci już opuchlizna z dekoltu i przez to teraz bardziej odznacza się trzymający jeszcze mięsień. Kiedy masz konsultacje?
Mi to wygląda na takie odznaczenie się implantu jesteś też bardzo świeżo po operacji i może się wyrównać
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.