Cześć dziewczyny . Czy u was też pojawiały się wątpliwości przed operacją ? Mam zaplanowana operacja pod koniec marca i im bliżej terminu tym mam większe wątpliwości czy powinnam ją robić ? Czy dam radę z bólem , z 2 latkiem ? Czy nie będę żałować swojej decyzji ? Wydawało mi się idąc na konsultację , że jestem 100% pewna , a nagle od jakiegoś czasu sama już nie wiem 😒może ktoś ma podobnie ?
Miałam tak samo. Byłam pewna swojej decyzji, a kilka godzin przed operacją uznałam, że to bardzo zły pomysł. Że niepotrzebnie sie narażam etc.
Ale całe szczęście, ze nie zrezygnowałam. Moja pewność siebie i sampoczucie bardzo się wzmocniły. Myślę, że większość z nas czuła podobnie. Nie rezygnuj, spełniaj marzenia.
Powodzenia:)
A leżeć na brzuchu można ale ja poprostu nie lubię i w sumie na brzuchu trochę przeszkadzają bo nie płaszczą się jak naturalne piersi tylko sterczą cały czas ale nigdy nie lubiłam spać na brzuchu więc mi to nie przeszkadza
Do piersi trzeba się przyzwyczaić. Teraz śmiało po roku mogę ci powiedzieć że ich nie czuje wcale. Czuję jakby były moje od zawsze. Natomiast początki są trudne. Przynajmniej dla mnie były. Ciążyły mi wpływały na mój kręgosłup odcinek kręgosłupa mnie bolał bo to lekarz tłumaczył mi że ciało musi złapać balans oobciazenia że musi się przyzwyczaić i tak też się stalo po kilku miesiącach się to umormowalo. Powrót do ćwiczeń był trudny. Czułam jak piersi podskakują nie mogłam sobie z tym poradzić że w środku vos mam i zakładałam ten pas pooperacyjny do ćwiczeń by tak nie podskakiwały ale to też moja psychika pracowała że chciałam żeby nie opadły itp I bałam się tych podskoków itp. Teraz ćwiczę wew zwykłym topie do ruchu piersi przywyklam o kocham je. Każda z nas idczuwa inaczej. Koleżanka z sali operacyjnej doszła do siebie znacznie szybciej i nic jej nie dokuczało ona 2 miesiące po czuła się tak jakby nigdy piersi nie robiła więc to jest naprawdę bardzo indywidualna sprawa.
Napisałam do Ciebie w wątku dr Kasprzyka :)
Smerfetka , a jak odczuwasz nowe piersi ? Chodzi mi ******* o to, czy czujesz je , że są nie twoje ? Czy tak, jakbyś je od zawsze takie miała ? Można normalnie położyć się na brzuchu ? I nie przeszkadzają bardzo ? 🫣
Normalka. Ja będąc już tam myślałam że ucieknę 🤣 teraz uważam że najlepsza decyzja 😁
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.