Muszę poddać się eksplantacji z powodu kolejnego pęknięcia implantu. Czy są tu jakieś dziewczyny które usunęły implanty bez liftu i mogą wypowiedzieć się (przesłać fotki) jak piersi wyglądają po usunięciu implantów?
Hej, 22-25mm, torebka też pogrubiona do 2,5mm. Niestety teksturowate. Nie znam Twojego chirurga. Mój spisał się na 6 - wspomniały jest jaki lekarz i człowiek. Nie widać zmian złośliwych, ale jeszcze zostaje badanie płynu. Czego się boję
Lekarz nie odpowiada, nie reaguje. Słynny dr… dużo masz płynu? A torebka jest tylko grubsza? Czy zniekształcona? Implanty masz teksturowane?
Po 15 latach, stan zapalny już 3 raz, usg, rezonans, płyn plus powiększenie torebki. ob podwyższone do 71 powinno być do 11. wybieram się do lekarza, z którym jestem w kontakcie. Prawdopodobnie wyjęcie. dziwna u Ciebie ta tendencja do pękania, a jak lekarz to wyjaśnia?
Hortensja po jakim czasie wystąpiły u ciebie powikłania ?
Doktor proponuje wymianę, ale ja chcę odczekać. Chcę wysłać płyny do badań, poznać przyczynę pęknięć (implant pójdzie do badania). Nie ma sensu w moim przypadku kolejny raz wymieniać
Nie mogę od razu. Pęknięcie miałam po 6 latach implanty eurosilicone anatomiczne, wymiana na mentor i po 3 latach kolejne pęknięcie 😭. Nie uprawiam sportu, nie mam pracy fizycznej. Więc nie wiem co jest przyczyną
kolejne pęknięcie implantu? możesz napisać coś więcej? Jak do tego doszło, skąd wiedziałaś? Jakiej marki były implanty?
Hej, ja też muszę z powodu stanu zapalnego. Boję się co będzie po, na pewno nieciekawie. Możesz od razu włożyć nowe czy musisz czekać? W moim przypadku min 6m
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.