Usuniecie Implantów szukam spacjalisty w warszawie

Anonim
LizaRiedel
Użytkownik wyróżniony
Warszawa · Utworzono: 1 maj 2024 · Ostatnia odpowiedź 9 maj 2024

Witam was. 3 miesiace temu mialam powiekszane piersi. Mentor hp 350. Od tego dnia jestem w bólu non stop. To nie jest juz bòl po operacyjny tylko bòl co poszli nie tak. Najprawdopodobniej implant jest tak wlozony ze uciska nerv albo go uszkodzil. Nie mam przykurczu torebki to jus sprawdzilam na skanach albo pekniecia. Bòl jest nie do wytrzymania i zadne leki nir pomagaja. Tu wasza pomoc szukam lekarza w warszawie ktory zna sie na usuwaniu i to nie tylko implantu ale wszystkiego (en Bloc) z gory dziekuje

13 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    LizaRiedel
    Użytkownik wyróżniony
    9 maj 2024

Dzieki dziewczyny za wasze wiadomosci, wlasnie rozmawialam z innym specjalista ktory jak bede w czerwcu zrobi mi blokade w ta jedna piers i to powinno pomoc na okolo 6 miesiecy bo mowi ze implantu nie wyjumuje sie odrazu no chyba ze pekniety albo konkretnie wiadomo co jest. Mi powiedzial ze to najprawdopodobniej nerv ktory potrzebuje minimum 9 miesiecy do poltora roku zeby sie uspokoic. Jesli po tym czasie nadal tak zostanie to wtedy trzeba pomyslec dalej . Wiec raczej musze wytrzymac jeszcze z rok🙈

• Anonim
    Anna210
    8 maj 2024

K_GH ciesze sie ze znalazlas lekarza i bardzo ladnie to wyglada. Dlaczego nie skonsultujesz problemu z Dr Potockim? Na pewno konsultacja uspokoi Cie lub pomoze podjac decyzje na nie. :)
    Ja robilam u innego lekarza ale nie moge na razie sie wypowiedziec bo 1 piers nie wyszla tak jakbhm chciala. Wiem tez, ze dopiero sie ustawiaja bo to 3,5 tyg po operacji

• Anonim
    K_GH
    7 maj 2024

LizaRidel widziałam wcześniej Twój wpis gdzieś na innym wątku. W związku z tym ze nie jestem zadowolona z rozmiaru chciałam podjąć się drugiej operacji. Z moja wada klatki piersi nigdy nie będą idealne. Są ładne ale za małe. A teraz po twojej historii trochę się zastanawiam co robic. Bo już wole takie niż to co było wcześniej. Bo jak widać zawsze mogą pojawić się jakies komplikacje. Strasznie Ci współczuje i życzę Ci zeby wszystko dobrze się u Ciebie skonczylo. Pozdrawiam

• Anonim
    K_GH
    7 maj 2024
    Najlepszy komentarz

Anna210 ja tez robiłam w tej klinice u dr Potockiego. Ja mam sporą wadę klatki piersiowej i dwóch klinikach odmówiono mi operacji. Szukałam w internecie i natrafiłam na dr Potockiego. Nie widział problemu i podjął sie operacji. Piersi są ładne choć nie jestem zadowolona z rozmiaru (są za małe) No ale to już był mój wybór nie wina doktora ;)

• Anonim
    Anna210
    7 maj 2024

LizaRiedel Dziękuję za słowa otuchy :) Poleciłabym Ci w Warszawie właśnie moją klinikę, Dr Szczyta w Wilanowie na Królewicza Jakuba choć to dopiero 3 tyg i na efekty muszę poczekać ale... podejście, pełen profesjonalizm, najnowocześniejsza chyba sala operacyjna i super opieka :)

• Anonim
    LizaRiedel
    Użytkownik wyróżniony
    6 maj 2024

Przy 3 tyg. To normalne ze moze byc krzywo mam nadzieje ze ci sie poprawi ja tez jedna mialam krzywa przy poerwszych 6 tyg. Potem po malu sie wyglad normowal teraz pieknie i tez mialam robione oczy:-) tak dlatego tutaj wstawilam wiadomosc czy moze ktos moze polecic mi dobra klinike.

• Anonim
    Anna210
    6 maj 2024

LizaRiedel rozumiem ze krzywa piers przy mega bolacej piersi to faktycznie mniejszy problem ale tez wydalam 25 k i to moja pierwsza operacja mialo byc spelnienie marzen a jest niepokoj.
    Mialam stosunkowo niedawno operacje ponad 3 tyg temu. Lekarz uspokaja ze to miesien obrzekniety. Tez w pelni mu ufam i wiem, ze jesli sytuacja sie nie zmieni to wspolnie znajdziemy rozwiazanie. Robilam jednoczesnie blefaroplastyke, oczy wyszly b.ladnie i goja sie bardzo dobrze. Piersi tez dobral super rozmiar i mimo, ze sa swieze to wygladaja naturalnie, zadnych siniakow, krwiakow, wszystko ladnie sie goi no, ale jest feler w 1 piersi, ale na razie staram sie nie panikowac i czekam.
    Jesli bedziesz w Pl niebawem to moze warto zaklepac juz wizyte w jakiejs renomowanej klinice bo tez moze sie zdarzyc ze czas oczekiwania na konsultacje jest dlugi. Mam nadzieje ze bedzie dobrze i ze tutaj Ci pomoga. Trzymam kciuki.

• Anonim
    LizaRiedel
    Użytkownik wyróżniony
    5 maj 2024

mieszkam w USA i robilam piersi u lekarza tutaj ale pochodze z warszawy i mam tam siostre i bede w warszawie w czerwcu i lipcu dlatego szukam tam dobrego lekarza i mam juz jedna konsultacje u chirurga mojej siosty bo ona tez ma implanty i jest zadowolona. Ja juz nawet wolala bym zeby moje piersi nie wygladaly super 🙈 ale zeby nie bylo bolu bo przy nie ladnym wygladzie nawet jesli to dokuczliwe i trzeba wydac znowu kase, wyglad zawsze mozna poprawic a bol to wlasnie ciezko dojsc co jest powodem i przewaznie to nie jest dobry znak! Ale oczywiscie tez ci wspolczuje i opowiedz co mowi twoj chirurg? Bedzie poprawial?Szuklam tu lekarzy na miejscu ale kazdy nowy lekarz to sa ceny z kosmosu a nie jestem w stanie wydac jeszcze raz 13-18 K $ i nie wiadomu czy to wogole pomoze a w polsce w przeliczeniu bedzie troszke taniej i powiem szczerze ze ufam polskim lekarza(oczywiscie nie kazdemu ) bardziej:-)

• Anonim
    Anna210
    5 maj 2024

LizaRiedel bardzo Ci wspolczuje... tez mam przejscia z jedna piersia ale tu nie bol a znieksztalcenie jest problemem. Lekarz chirurg nie umie czytac rezonansu... myslalas by ta sytuacje skonsultowac u innego chirurga? Zeby bylo wiadomo o co chodzi z tym bolem...
    Czy ten lekarz, ten twoj chorurg pl. jest z Warszawy? Az sie boje czy moze to nie moj przypadkiem.... napisalabys choć inicjaly?
    Pozdrawiam i trzymam kciuki ze sie ulozy u Ciebie wszystko

• Anonim
    LizaRiedel
    Użytkownik wyróżniony
    5 maj 2024

Rozalina tak to byla druga operacja bo przy pierwszej lekarz wlozyl za duzy implant! I teraz sa takie piekne a tu takie cos! Jestem tak zdruzgotana ! Lekarz oczywiscie powiedzial ze moze usunac ale jak mi powiedzial ze nawet jesli usunie moze byc ze bol zostanie to mnie jeszcze bardziej przybil i boje sie powiem szczerze usunac u niego bo jesli cos poszlo nie tak to nigdy sie tego od niego nie dowiem. Wiem ze moze nawet na pol roku usunac tylko jedna zeby zobaczyc czy przejdzie ale powiem szczerze ze nie wiem czy chce przez to wszystko jeszcze pare razy przechodzic. I tak wkladac wyjmowac! Nie moge cwiczyc i normalnie funtionowac juz od poltora roku wiec mam dosc a uczucie obcego ciala w piersiach nie pomaga w decyzji czy chce sie tak czuc. Tylko wlasnie dziwne ze tylko w jednej piersi tak mam. Po za tym jak pokazalam lekarzowi skany to tylko przeczytal raport jak zapytalam go czy nie moze sam spojrzec na plytke moze on zobaczy cos co lekarz inny nie widzial powiedzial mi ze on nie umie czytac rezonansu magnetycznego🙈 wiec nie wiem szczerze mowiac co o nim myslec

• Anonim
    LizaRiedel
    Użytkownik wyróżniony
    5 maj 2024

Paulina wiem dlatego czekam ale starsznie ciezko i obawiam sie ze to nie tylko to bo oprocz bòlu mam wrazenie ze tmw tej piersi mam kamien , lewa to normalnie mam wrazenie ze nic tam nie ma ze to moja piers a w prawej oprocz tego bolu to jeszcze uczucie tego ciezaru i tego ze w srodku cos jest co nie nalezy do ciala ( ciezko to opisac:-)) ale dziekuje za twoj post troszke mnie pociesza ze moze bedzie jeszcze lepiej i uratuje moje implanty i marzenie o piersiach bo niestety bez nich jestem deska:-(

• Anonim
    Rozalina02
    Użytkownik wyróżniony
    5 maj 2024

Kurczę przykro się czyta takie rzeczy..s twoich postów wynika że dużo przeszłaś już w związku z implantami bo to nie jest twoja pierwsza opercaja i tutaj takie coś..a Twój lekarz jakie ma zdanie na ten temat?

• Anonim
    Paulina1984
    Użytkownik wyróżniony
    4 maj 2024

U mnie nerwy regenerowały się ok pół roku. Też nie mogłam wytrzymać z bolu i nabawiłam wrzodów przez leki . Po pol roku minęło. Lekarz mówił że nawet do roku

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać