Hej, czy któraś z Was usuwała implant piersi? Czy po wyjęciu piersi wyglądają strasznie, czy da się przeżyć? wyjęcie implantów po 15 latach, nie mogę od razu włożyć nowych, ze względu na stan zapalny w jednej piersi.
Hortensja i jak u ciebie po wymianie implantów,ile placiles? Czy operacje wyjęcia miałaś na nfz? Mam tyle pytań do ciebie bo sama mam problem z prawą piersią. Tez zebral się płyn,stan zapalny wyleczony antybiotykiem ale płyn pozostal. Na usg lekarz stwierdził uszkodzenie implantu,jutro mam rezonans i jeśli potwierdzi uszkodzenie to zabieg wyjęcia będzie na nfz a jesli to nie uszkodzenie to mają zrobić biopsje płynu na chłoniaka. Stresuje się strasznie...
Cześć. Czy możecie napisać jaki lekarz wyjmował Wam implanty? To jest ten sam, który Wam je wkładał? Hortensja - dlaczego operacja trwała aż 8 godzin? iska120 - a Ty usuwałaś z torebkami? Pozdrawiam!
Witam obecnie jestem tydzień po wyjęciu implantów… Spodziewałam się że piersi będą w gorszym stanie .. nie jest super ale nie jest aż tak tragicznie 😉
Xyzgryy A jak u Ciebie ? Już jesteś po? Co planujesz dalej? Jak się masz?
Hej, jestem po wyjęciu . 8 h trwała operacja, wszystko usunięte łącznie z torebkami. Piersi obecnie tragiczne …:( min pol roku aby włożyć kolejne . Sama nie wiem co dalej
Hortensja i jak u ciebie sytuacja ?
28 luty, mam opcję wymiany ale boję się że znowu będzie to samo
Idę do lekarza w przyszłym tyg, nie wiem dokładnie co ustalimy. ale przebąkiwał, że do wyjęcia. A Ty kiedy?
325
Masz już ustalony termin? Jaką pojemność masz implantów?
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.