Urazy i dźwiganie po powiększeniu piersi

Anonim
Igaa
Użytkownik wyróżniony
Lublin · Utworzono: 11 lip 2023 · Ostatnia odpowiedź 18 sie 2023

Dziewczyny, które mają implanty, czy zdarzały się Wam w niedługim czasie po operacji niewielkie urazy albo przymus podniesienia czegoś ciężkiego? Czy wywołało to jakieś skutki uboczne? Wróciło wszystko do normy? Jestem 7,5 tyg po operacji i jakiś czas temu zdarzyło się że moje dziecko za mocno się przytuliło zgniatając przy tym pierś. A ostatnio musiałam na chwilę podnieść dziecko (12,5 kg). Boję się że mogło mi to zaszkodzić. Teraz bardziej boli. Chyba jest jakiś krwiak. Miałyście podobne doświadczenia?

6 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    Igaa
    Użytkownik wyróżniony
    18 sie 2023

Hej MalaIza, mam implanty okrągłe 275 cc M+, częściowo pod mięsień (dual plane).
    Z rozmiaru jestem zadowolona. Większych implantów na pewno bym nie chciała. Od dołu są wyczuwalne implanty, trochę mnie to denerwuje, ale cieszę się że się zdecydowałam. Przy większych implantach pewnie byłyby jeszcze bardziej wyczuwalne.

A Ty o jakim rozmiarze myślisz?

• Anonim
    MalaIza
    17 sie 2023

Cześć Igaa. Na jednym z watkow wspominalas o obawach przred implantem o mniejszym rozmiarze - 300.
    Czy jestes zadowolona z decyzji wielkosci implantu ?? Mozesz podac na jaki implant sie zdecydowalas ?? Jaki profil ??

• Anonim
    PatP
    Użytkownik wyróżniony
    13 lip 2023

Igaa to nic, że dziecko za mocno się przytuliło. Nawet jak sama sobie pognieciesz piersi to noc się nie stanie. Ja byłam w szoku po 2och tyg od operacji jak doktor na kontroli zgniatał je jak piłeczki. 😅 Rob sobie zimne okłady jak Cię boli lub masz krwiaki. To przynosi ulgę

• Anonim
    Dycia
    Użytkownik wyróżniony
    12 lip 2023

Jakos 4-5 tydzień. Można powiedzieć że w nocy było mi bardzo niewygódnie ale po odpoczynku na drugi dzień bylo wszystko ok.
    Nie miałam jakiegoś bólu z którym bym sobie bez leków nie poradzila

• Anonim
    Igaa
    Użytkownik wyróżniony
    12 lip 2023

Dycia, a w którym tyg. po zabiegu to było? Długo Cię po tym kłuło? Bo ja mam wrażenie jakby implanty miały mi bokiem wyskoczyć. Nie wiem czy się przesunęły, czy jakiś krwiak je wypycha.

• Anonim
    Dycia
    Użytkownik wyróżniony
    12 lip 2023

Tez mialam przygodę dzieckiem. Odruchowo po jej małym wypadku, złapałam ją, wzielam na ręce i przytuliłam.
    Wieczorem troszke kuło, czulqm spięcie o tyle.

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać