Witam, 2 miesiace temu mialam operacje powiekszenia piersi (implanty anatomiczne Mentor 300ml). Jestem bardzo zadowolona, wygladaja bardzo dobrze, nic juz nie boli, ale niestety w dalszym ciągu pozostaje ze mna uczucie przelewania bulgotania. Jest to odczuwalne przy schylaniu, zbliżaniu piersi do siebie czy tez bieganiu. Co prawda nie wroiłam jeszcze do aktywnosci fizycznej poznieważ czuje dyskomfort z tym zwiazany. Bylam u kontroli u lekarza i dostalam odp. ze wszystko jest dobrze, dolegliswosci te powinny ustapic albo tez tak juz pozostanie:/ Nie wyobrazam sobie funkcjonowac tak przez kilka lat, bo wiem ze sie do tego uczucia raczej nie przyzwyczaje. Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi.
Hej i co z tym przelewaniem ? Jak to się zakończyło ?? Pozdrawiam
Hej, jak długo utrzymywało się u Was uczucie ,,bulgotania,,?
Hej, minelo Ci juz to uczucie? Bo u mnie sie nasila :(
No to ja jestem nastepna. Prawie 9 tyg po i mam to samo przy zblizaniu piersi do siebie i przy pochylaniu. Dopiero teraz zdjelam ten pas uciskowy dlatego dopiero teraz to odczuwam ale nie wyobrazam sobie zeby to zostalo. Jak to uczucie nie minie to bede musiala usunac implanty :(
Nie akurat obie są już miękkie . A dlaczego pytasz?
A masz tez uczucie ze jest bardziej miękka od drugiej? W dotyku i w wyglądzie widać, ze inaczej się układa, chociaż Nie na 1 rzut oka.
Hej, ponoć to normalne.:) powinno przejść. Trochę mnie to martwi ale przez to korona moją klinikę dziś zamknęli. Ehhh te cycki:)
Hej ja również jestem ciekawa, mam dokładnie to samo, jestem 8 tygodni po zabiegu.
Hej,
Wiem ze trochę po czasie ale czy to uczucie minęło? Niestety mam to samo i strasznie się boje..
Witam,
Polecam wykonać USG piersi celem zdiagnozowania problemu.
Pozdrawiam,
T.Witwicki
Witam,
Powinna wykonać Pani badanie USG piersi i udać się na konsultację do swojego chirurga.
Pozdrawiam
Dr Jerzy Chęciński
Dzień dobry.
Proszę wykonać badanie USG piersi i z wynikiem udać się do Operatora.
Pozdrawiam.
Dr Bartłomiej Zoń, Specjalista Chirurgii Plastycznej
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.