Tydzień po zabiegu - implanty anatomiczne. Czy wszystko jest w porządku?

Anonim
BUBINIA123
Wrocław · Utworzono: 17 cze 2020 · Ostatnia odpowiedź 6 wrz 2024

Jej dziewczyny! Dziwnie te moje piersi wyglądają tydzień po zabiegu. Jak to u Was jest/było? Moje są mega wysoko i są dziwne z profilu, a sutki są mega nisko... Dzięki za info.

14 komentarzy

Reklama
  • Anonim
    Magos
    Użytkownik wyróżniony
    6 wrz 2024

Hej a u kogo robiłaś? U mnie dużo się obniżyły, tydzień to za szybko

• Anonim
    Inka476
    Użytkownik wyróżniony
    5 wrz 2024

Bubinia123, a jak wyglądają Twoje piersi dzisiaj ❓
    Mogłabyś wstawić zdjęcia ❓
    Nosiłaś wgl pas❓
    Po jakim czasie zrobiły się ładne ❓

• Anonim
    BUBINIA123
    28 sie 2024

Po kilku latach wracam bo szukam info o innych zabiegach. Wszystko wspaniale wyszło i jest cudownie ;)

• Anonim
    PedicureSecret
    2 lis 2022

Hej dziewczyny,
    @bubinia123 i@martagyl, mam taki sam problem jak Wy. Jestem obecnie 3 tyg po operacji, szperam po internecie czytam o efektach snoopy dog, głowa mi szaleje. Powiedzcie jak to teraz u Was wygląda? Czy wszystko się ułożyło i jest pięknie?

Będę bardzo wdzięczna za odpowiedz ❤

• Anonim
    Dorota877667
    20 lip 2020

Bubinia123 Koniecznie noś pas… dość ciasno zapięty, ma trzymać piersi i nie pozwolić im być zbyt wysoko… modeluj nim piersi w dół… natomiast brodawki układaj do góry… wiem, że piersi bolą, ale spróbuj delikatnie podciągać piersi i brodawki do góry. Jeśli nie dłonią, bo jeszcze boli to samym stanikiem.

• Anonim
    martagyl
    Użytkownik wyróżniony
    20 lip 2020

Super, cieszę się. Mój lekarz tez robi super, wiem o tym, ale jednak stres jest. W którym tygodniu Ci zeszły na dół? I zeszły w tym samym czasie, czy najpierw jedna, a po jakimś czasie druga?

• Anonim
    BUBINIA123
    20 lip 2020

Hej, jestem 5 tyg po operacji i jestem zachwycona efektem. Poczekaj jeszcze, zaufaj lekarzowi, noś pas. Ja po kontroli w zeszłym tyg juz nie muszę nosić pasa, wszystko super :) będzie dobrze.

• Anonim
    martagyl
    Użytkownik wyróżniony
    19 lip 2020

Bubinia123 i jak teraz jest? Masz jakieś zdjecia? Zeszly nizej? Moje tez bardzo wysoko i nie jestem poki co zadowolona. Do tego jedna wyzej. Jestem 2 i pol tygodnia po operacji. Twoje juz zeszly? Schodziły rowno? Jak to wyglada? Nosisz pas?

• Anonim
    Aniela010
    23 cze 2020

One na bank nie zejdą w dół, widać, że tkanki trzymają implant :/

• Anonim
    BUBINIA123
    19 cze 2020

Bardzo dziękuję za pozytywny przekaz :)

• Anonim
    insomnia
    Użytkownik wyróżniony
    19 cze 2020

Oczywiście, że to normalne, a kwadratowe piersi będziesz miała jeszcze kilka tygodni :). Będzie dobrze!

• Anonim
    BUBINIA123
    19 cze 2020

@AnnaKozlowska widzialam ze tez mialas robione polytech, masz moze fote jak wygladaly u Ciebie?

• Anonim
    BUBINIA123
    18 cze 2020

Hej, dziękuję za odpowiedź. Mam Polytech 350 i 390. Jest już 2 dni później i piersi widzę cały czas się zmieniają, choć są kwadratowe, to nie wyglądają już tak źle jak na przesłanych fotach, trochę się uspokoiłam.
    Choć mam wrażenie, że dół piersi jest luźniejszy, więc zgodnie z tym co mówił lekarz, mam nadzieję, że implant się obniży i wypełni ta pierś.

• Anonim
    AnnaKozlowska
    Użytkownik wyróżniony
    18 cze 2020

hej! napisz proszę jaki masz implant - wielkość, profil i firmę?
    Ja też mam anatomiczne, jestem miesiąc po operacji i moje póki co wyglądają jeszcze jakbym miała okrągłe (pewnie są opuchnięte jeszcze). W każdym razie nie wyglądały jak u Ciebie. Wiadomo natomiast, że tydzień po operacji piersi nie wyglądają naturalnie i jeszcze się zmieniają.

Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.

Chcemy Cię wysłuchać