witam mam również problem z lewą piersią gdyz juz mineło 2 miesiące po operacji zrobiła się twarda okrągła i praktycznie nie można jej ruszyć nawet zauwazyłam ze się zmniejszyła a była wieksza od prawej piersi.Lekarz mój stwierdził iz mozna z tym zyc i ze mam pojawic sie gdzies za 3-6 miesięcy czyli mam tyle czekac?mówił ze może jeszcze pierś dojdzie do siebie .Nadmienie iz od samego poczatku pierś mnie bardzo bolała była strasznie twarda rana goiła się miesiąc dłużej od prawej ale pierś lewa była większa wcześniej od prawej a teraz jest mniejsza i sie nie rusza twarda jak pisałam wyżej
Cześć dziewczyny! Zachęcamy do podzielenia się informacjami tutaj, w ten sposób pomożecie też innym dziewczynom ☺️ Dzięki!
Hej Karolina. Ja jestem tu od niedawna nie wiem jak do ciebie napisac :(
Hey Iwona 1986... mosesz odezwac się do mnie?
Cześć Iwona1986! 😊 Zapraszamy również do grupy wsparcia dziewczyn po operacji piersi w ostatnich miesiącach: https://forum.estheticon.pl/powiekszanie-piersi-augmentacja/powiekszanie-piersi-kwiecien-maj-2020-43201 Może tam któraś pomoże! 😌
Witam.
Właśnie szukam po internecie ponieważ mam identyczny problem. Coś jest nie tak, a teraz nawet nie moge spotkac się z lekarzem. Proszę mi powiedzieć, jak pani się skończyła ta sprawa?
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.