Cześć dziewczyny. Przychodzę do Was z pytaniem dot. przygotowania do zabiegu. W przyszłym miesiącu będę mieć zabieg powiększania piersi i już zaczynam się stresować, przez co martwię się nawet najdrobniejszymi szczegółami. Zastanawiam się co powinnam ze sobą wziąć do kliniki, jak powinnam się ubrać? W klinice mam być na godz. 8:30, oczywiście ktoś mnie tam przywiezie ale zastanawiam się nawet nad tym czy do kliniki powinien ktoś wejść ze mną i poczekać, czy też po wejściu tam wszystko zaczyna się tak szybko dziać, że towarzystwo jest zbędne? Opowiedzcie proszę jak to u Was wyglądało? A może któraś z Was ma podobne dylematy do moich 😉
Ka_2 dzięki za praktyczne porady 🙂
Jak przyjedziesz do kliniki dostaniesz pewnie umowę do podpisania i dużo innych kartek do wypełnienia. Może być ktoś z tobą na ten czas.
Z rzeczy do zabrania ze soba polecam również rozpinaną bluzę do wyjścia do domu i wodę do picia ze smoczkiem 😁 będzie ci tak wygodnie pić na leżąco. A i zwiąż sobie włosy przed operacją.
Mal90 dziękuję za odpowiedź. Powiedz mi jeszcze, czy ktoś kto mnie przywiezie do kliniki, powinien ze mną tam czekać czy jest to raczej zbędne?
Do kliniki weź sobie piżamę z górą zapinana na guziki i ewentualnie jakies swoje kosmetyki a tak poza tym to o nic sie nie musisz martwic .Przyjedziesz dostaniesz specjalna piżamę kosmetyki którymi będziesz musiała sie umyć (będziesz tez musiała zmyć mallkijaz do operacji ) pozniej idziesz na konsultacje na której mierza Ci ciśnienie i lekarz omawia operacje a następnie robi na Tobie rysunek gdzie będą cięcia i wgl i to tyle chwile po tym jedziesz na salę i po godzinie jest po operacji.
Treści publikowane na Estheticon.pl w żadnym wypadku nie mogą zastąpić konsultacji pacjenta z lekarzem. Estheticon.pl nie ponosi odpowiedzialności za produkty ani usługi oferowane przez specjalistów.